WORKSHOP INICIACIÓ A L’ECOGRAFIA ESPORTIVA PER A FISIOTERAPEUTES

Aquest workshop és una oportunitat per a descobrir què és l’ecografia múscul esquelètica. Una sessió pensada si estàs estudiant o ja ets fisioterapeuta i encara no tens ecògraf.

Un seminari imprescindible abans de fer un curs gran d’ecografia. Una nova manera d’entendre les lesions esportives.

Curso de ecografía next terrassa
curso ecografia next terrassa

AQUEST WORKSHOP D’ECOGRAFIA ESPORTIVA ÉS PER A MI?

Si ara mateix disposes de poc temps i vols posar-te en marxa com més aviat millor, hem dissenyat en un sol workshop l’ABC de l’ecografia esportiva per a fisioterapeutes.

Si t’estàs plantejant una formació més llarga i avançada aquest curs et servirà per a no arribar amb 0 coneixements i poder esprémer al màxim el següent nivell d’ecografia esportiva.

COM S’ESTRUCTURA AQUEST WORKSHOP D’ECOGRAFIA PER A FISIOTERAPEUTES?

Durant el workshop veurem els pilars bàsics de l’ecografia esportiva amb exemples molt senzills. Començarem des del principi, pas a pas. Així podràs aprendre i aplicar els coneixements en el mateix dia.

En finalitzar el workshop sabràs utilitzar un ecògraf, com posicionar la sonda correctament per a l’exploració ecogràfica i hauràs fet els primers passos per a utilitzar aquesta gran eina.

formacion ecografia barcelona

AL GRA, SENSE PERDRE EL TEMPS I EN GRUP REDUÏT

Aquest és el workshop amb el qual deixaràs de perdre el temps en internet i en xarxes socials i començaràs a aprendre PRACTICANT. És un programa bàsic, però que en realitzar-se en grup reduït podràs aprofitar millor que en els cursos multitudinaris amb classes de 25 alumnes. Estar en una classe amb 1 docent i 3 alumnes més per aquest preu *és una autèntica oportunitat.

INSCRIU-TE ARA

Recorda que les places són limitades. Si et quedes sense lloc ens pots escriure per apuntar-te a la llista d’espera per a la propera edició. T’esperem!

[ameliaevents event=5 type=’list’]

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?