AIXÒ NO ÉS UN CURS (NORMAL) DE CREUAT ANTERIOR

Si vols saber com portar una recuperació de lligament creuat anterior des del treball preoperatori fins a la tornada a la competició t’ensenyem com treballem tots els casos de LCA del NEXT.

Aprèn a valorar, a mesurar i a dissenyar un programa de recuperació per a cada una de les fases amb l’ajuda del nostre equip de fisioterapeutes i preparadors físics.

Recuperació Lligament Creuat Anterior

PER QUÈ NO ÉS UN CURS NORMAL?

Això no és un curs normal perquè no som una escola de formació tradicional. Som un equip de 15 professionals especialitzats en la recuperació i readaptació de lesions. I encara que col·laborem com a docents en diferents universitats el que més ens defineix és el dia a dia amb els nostres clients.

Si estàs buscant un curs tradicional aquest curs no és per a tu. No si esperes aprendre-ho tot sobre la recuperació del creuat des d’una cadira. Tampoc si vols que llegim un powerpoint amb els últims estudis que hem revisat. Aprèn de la nostra experiència!

NO ÉS UN CURS, ÉS UNA EXPERIÈNCIA

Ja veus que això que no és un curs normal va de debò. Res de teoria i demostració fins a morir d’avorriment. Viuràs una experiència formativa única testejant i dissenyant un programa intregral de recuperació i readaptació esportiva

Treballaràs amb el teu propi equip sobre casos clínics reals i amb l’ajuda de l’equip NEXT. Descobriràs com treballem, tot el que fem i com ho fem, el que hem provat i tot el que ens funciona.

entrenament personal

QUANTS CASOS DE LCA PORTEU AL NEXT?

Normalment portem una mitjana de vint casos de reconstrucció de lligament creuat anterior a la vegada. Tots aquests formen part del nostre programa #LCA de control i seguiment dels casos de creuats del NEXT.

Treballem amb persones normals i amb esportistes d’elit però amb tots els treballem seguint les sis fases que descobriràs al curs. Fem tot el treball preoperatori, els acompanyem al quiròfan i tornem a trebalar fins a la tornada a la competició. I tot aquest treball en equip entre fisioterapeutes i preparadors físics.

INSCRIU-TE ARA

Recorda que les places són limitades. Si et quedes sense lloc ens pots escriure per apuntar-te a la llista d’espera per a la propera edició. T’esperem!

[ameliaevents event=3 type=list]
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?