Programa d’Alt Rendiment per a Esportistes Joves

Aquest programa està desenvolupat de manera més dedicada i específica per a esportistes joves disposats a complir el seu somni: jugar a primera divisió, entrar al circuit ATP, debutar a l’ACB, jugar a divisió d’honor…

El mètode que segueix Next treballa el desenvolupament físic, la millora del rendiment i la prevenció de lesions amb un staff professional al darrere.

Carola jugadora de hoquei absoluta femenina

DESENVOLUPAMENT FÍSIC

Un dels factors més importants per potenciar el creixement físic és conèixer el ritme del desenvolupament de les capacitats de l’esportista. Aquests juguen un paper clau en el rendiment esportiu en un moment tan dolç pel seu creixement.

Si al coneixement li sumem l’experiència de l’staff que acompanya a l’esportista, amb més de 10 anys dedicats a l’alt rendiment, obtenim una optimització del procés d’entrenament excepcional i sense precedents a la ciutat.

Per últim, el procés brillarà gràcies a la valoració al centre amb l’última tecnologia, la planificació acurada de les càrregues i el disseny de treballs adequats a les diferents etapes en el desenvolupament de l’esportista.

MILLORA DEL RENDIMENT

L’entrenament de força és perillós en els joves? Rotundament NO. Aquest és un dels mites que els professionals de l’activitat física i l’esport estem intentant desmitificar. Educació i paciència.

Sempre que es faci un ús adequat del material, s’adeqüin les càrregues d’entrenament a les possibilitats de cada jove esportista, se segueixi una progressió amb els exercicis, es realitzi una execució correcta…

En definitiva, el procés d’entrenament estigui supervisat per professionals col·legiats amb experiència, serà un tipus d’entrenament beneficiós tant per a augmentar el rendiment (córrer més de pressa, saltar més amunt, xutar més fort…) com per a la prevenció de lesions a causa de descompensacions, falta d’aquest tipus de treball en els clubs, etc… El secret per arribar més lluny que la resta d’esportistes és estar més (i millor!) preparats.

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

PREVENCIÓ DE LESIONS

La majoria d’esportistes que pateixen lesions importants durant l’etapa formativa del creixement tenen menys opcions d’arribar a ser esportistes professionals.

Lesions musculars, tendinoses o del lligament creuat anterior frenen una carrera esportiva de cop. El nostre programa d’entrenament i preparació física específic per a joves esportistes també està centrat a reduir el risc de patir lesions. Treballem per reduir la probabilitat de lesionar-te i evitar que les lesions aturin una carrera esportiva que tot just comença. Identifiquem els factors de risc de cada esportista i proposem un treball específics perquè les lesions mai siguin un problema.

T’interessa? T’estem esperant!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?