Alt rendiment esportiu

Et presentem un programa d’entrenament personal de qualitat, liderat per professionals amb més de 10 anys d’experiència a nivell nacional i internacional, per arribar allà on et proposis.

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

QUÈ ÉS EL PROGRAMA D’ALT RENDIMENT ESPORTIU?

El programa d’Alt Rendiment Esportiu és un programa d’entrenament personal dissenyat per ajudar-te a donar un salt de qualitat en el teu entrenament.

Volem ajudar-te a millorar el teu rendiment. Per això, hem creat aquest programa d’entrenament i millora únic. Millora del moviment, millora de la força i la potència, millora dels sistemes energètics… millora amb totes les lletres.

QUI SON ELS ENTRENADORS PERSONALS?

El programa està liderat per un grup d’entrenadors personals i professionals amb més de 10 anys d’experiència a l’alt rendiment, tant a nivell nacional com internacional. Posem a la teva disposició tota l’experiència obtinguda de l’entrenament amb esportistes olímpics, atletes internacionals i jugadors/es d’elit.

El disseny del programa té el suport de professors universitaris, i es nodreix de la constant actualització amb les últimes publicacions i recerques científiques del món de l’entrenament i el rendiment esportiu.

UNA OPORTUNITAT DE MILLORA REAL

Pocs recursos poden generar més canvis reals en el rendiment que un entrenament de qualitat i individualitzat. La planificació i execució d’un programa d’entrenament amb noms i cognoms, constant i exigent construeixen la base per la millora que busques. La mateixa recepta per a tothom no serveix.

L’escenari pot canviar, però el camí per trobar la teva millor versió sempre es el mateix: entrenament personal de qualitat i constància.

ESCULL EL TEU PLA D'ALT RENDIMENT ESPORTIU

1 sessió
setmanal

180/mes

2 sessions
setmanals

336/mes

3 sessions
setmanals

468/mes

4 sessions
setmanals

625/mes

*Millora el teu rendiment afegint el servei de massatge esportiu i pressoteràpia, 1 cop a la setmana per tant sols 100€ més al mes.

Preguntes freqüents

A QUI VA DIRIGIT EL SERVEI D’ALT RENDIMENT ESPORTIU?

A qualsevol esportista amateur o professional que tingui com a objectiu millorar al màxim possible el seu rendiment físic de la mà d’un entrenador personal. Ajudem a esportistes de totes les disciplines portant la seva preparació física al màxim nivell.

QUÈ ÉS LA VALORACIÓ BIOMECÀNICA ESPORTIVA?

És un procés d’anàlisis del moviment, de la força, mobilitat i funcionalitat per detectar dèficits que provoquen lesions o frenen el rendiment esportiu. Gràcies al treball específic que proposen els entrenadors personals per a cada una d’aquestes disfuncions, aconseguim reduir lesions, molèsties i sobretot permetre un creixement físic que augmenta el rendiment de l’esportista.

ÉS UN SERVEI ADEQUAT PER A JOVES EN EDAT DE CREIXEMENT?

Els joves esportistes adolescents, en edat de creixement, son els que més poden millorar entrenant amb els nostres entrenadors personals. En un moment on el cos humà creix en tots els sentits, és clau donar-li tots els estímuls per desenvolupar-lo al màxim. Des de treballar els punts febles que el fan vulnerable i l’exposen a patir lesions fins a guanyar la força necessària per augmentar el rendiment esportiu. Un moment molt dolç que ha d’aprofitar l’esportista que vol arribar més lluny.

joves promeses

Programa de entrenamiento para jovenes promesas

Programa d’alt rendiment per a esportistes joves

Disposem d’un programa encara més dedicat i específic per a esportistes joves disposats a complir el seu somni: jugar a primera divisió, entrar al circuit ATP, debutar a l’ACB, jugar a divisió d’honor…

El mètode que segueix Next treballa el desenvolupament físic, la millora del rendiment i la prevenció de lesions amb un staff professional al darrere.

Vols conèixer més?

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?