Tractament Indiba

El mètode de rehabilitació amb INDIBA és dels més avançats i recomanats del mercat, ens permet obtenir resultats més que satisfactoris pels nostres clients preocupats per a la seva lesió i la corresponent recuperació.

Amb la maquina INDIBA evitem la complicació de lesions i la combinem amb la teràpia manual i la rehabilitació dels nostres esportistes.

tratamiento indiba
Indiba tratamiento fisioterapia

PER A QUÈ SERVEIX I QUINS BENEFICIS TÉ INDIBA?

La fisioteràpia amb INDIBA millora del tractament de lesions musculars, tendinoses i articulars. A Next realitzem el teu tractament amb radiofreqüència INDIBA perquè notis una recuperació de la lesió des de la primera sessió.

La combinació de la teràpia manual amb la tecnologia INDIBA® estimularà la reparació dels teixits, accelerarà la recuperació de lesions, reduirà el dolor i la inflamació des de la primera sessió. Aquest sistema de diatèrmia genera una bioestimulació regenerativa que accelerarà els processos de cicatrització en lesions agudes, lesions musculars i lesions cròniques.

INDIBA ACCELERA LA RECUPERACIÓ DE LESIONS MUSCULARS

La tecnologia INDIBA és capaç d’augmentar el flux sanguini a nivell profund i per tant augmentar l’oxigen i els nutrients de la lesió. Els estudis a nivell molecular han evidenciat que INDIBA® Activ estimula la proliferació de cèl·lules mare i la seva diferenciació, promovent així la reparació de teixits.

Així doncs la recuperació d’una lesió és un procés llarg i és important ajudar a accelerar la cicatrització amb INDIBA juntament amb la teràpia manual i exercicis que siguin indicats.

ELS FISIOTERAPEUTES NOMÉS TRACTEU AMB INDIBA?

A dins del tractament en Fisioteràpia escollim les millors tècniques per cada problema o lesió: punció seca, diatermia INDIBA activ, botes de pressoteràpia AirRelax, massatge de descàrrega, tècniques manuals o exercici físic. Apostem per solucions específiques per a problemes concrets.

PREGUNTES FREQÜENTS

Lesions i zones amb les que més tractem amb Indiba

 • Trencada muscular
 • Lligament creuat anterior
 • Lesió tendinosa
 • Contractures musculars
 • Fascitis plantar
 • Intervenció quirúrgica
 • Turmell
 • Genoll
 • Maluc
 • Lumbars
 • Cervicals
 • Espatlla

Sessió de fisioteràpia

60

LES OPINIONS D’INDIBA DELS NOSTRES CLIENTS

Albert Marin – “Recomanable totalment, n’estic molt agraït. Són molt professionals i la cura i l’atenció que reps és molt bona. Pel que fa a la meva lesió, estic molt content i recuperat en un temps que ni imaginava. Sens dubte val molt la pena. Experiència molt positiva”

Kano Kandabashi – “El que més m’agrada de Next és el tracte molt personalitzat, la professionalitat i l’atenció. L’Enric t’escolta, transmet la seva tranquil·litat i soluciona el problema”

Marina Burgaya – “Tracte immillorable. Vaig anar al NEXT a tractar-me una lesió de l’espatlla i gràcies a la punció seca he millorat! Tornaré!”

Jaume Juvé – “Fantàstic! El tracte que he rebut per part del Ramon ha estat immillorable. Ha entès de seguida el meu problema i m’està ajudant a recuperar-me”

T'has lesionat? Omple aquest formulari i t'ajudarem amb la recuperació

  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About
  Obrir WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Scan the code
  Hola!
  Com et podem ajudar?