Tractament Indiba

El mètode de rehabilitació amb INDIBA és dels més avançats i recomanats del mercat, ens permet obtenir resultats més que satisfactoris pels nostres clients preocupats per a la seva lesió i la corresponent recuperació.

Amb la maquina INDIBA evitem la complicació de lesions i la combinem amb la teràpia manual i la rehabilitació dels nostres esportistes.

tratamiento indiba
Indiba tratamiento fisioterapia

PER A QUÈ SERVEIX I QUINS BENEFICIS TÉ INDIBA?

La fisioteràpia amb INDIBA millora del tractament de lesions musculars, tendinoses i articulars. A Next realitzem el teu tractament amb radiofreqüència INDIBA perquè notis una recuperació de la lesió des de la primera sessió.

La combinació de la teràpia manual amb la tecnologia INDIBA® estimularà la reparació dels teixits, accelerarà la recuperació de lesions, reduirà el dolor i la inflamació des de la primera sessió. Aquest sistema de diatèrmia genera una bioestimulació regenerativa que accelerarà els processos de cicatrització en lesions agudes, lesions musculars i lesions cròniques.

INDIBA ACCELERA LA RECUPERACIÓ DE LESIONS MUSCULARS

La tecnologia INDIBA és capaç d’augmentar el flux sanguini a nivell profund i per tant augmentar l’oxigen i els nutrients de la lesió. Els estudis a nivell molecular han evidenciat que INDIBA® Activ estimula la proliferació de cèl·lules mare i la seva diferenciació, promovent així la reparació de teixits.

Així doncs la recuperació d’una lesió és un procés llarg i és important ajudar a accelerar la cicatrització amb INDIBA juntament amb la teràpia manual i exercicis que siguin indicats.

ELS FISIOTERAPEUTES NOMÉS TRACTEU AMB INDIBA?

A dins del tractament en Fisioteràpia escollim les millors tècniques per cada problema o lesió: punció seca, diatermia INDIBA activ, botes de pressoteràpia AirRelax, massatge de descàrrega, tècniques manuals o exercici físic. Apostem per solucions específiques per a problemes concrets.

PREGUNTES FREQÜENTS

Lesions i zones amb les que més tractem amb Indiba

 • Trencada muscular
 • Lligament creuat anterior
 • Lesió tendinosa
 • Contractures musculars
 • Fascitis plantar
 • Intervenció quirúrgica
 • Turmell
 • Genoll
 • Maluc
 • Lumbars
 • Cervicals
 • Espatlla

Sessió de fisioteràpia

50

LES OPINIONS D’INDIBA DELS NOSTRES CLIENTS

Albert Marin – “Recomanable totalment, n’estic molt agraït. Són molt professionals i la cura i l’atenció que reps és molt bona. Pel que fa a la meva lesió, estic molt content i recuperat en un temps que ni imaginava. Sens dubte val molt la pena. Experiència molt positiva”

Kano Kandabashi – “El que més m’agrada de Next és el tracte molt personalitzat, la professionalitat i l’atenció. L’Enric t’escolta, transmet la seva tranquil·litat i soluciona el problema”

Marina Burgaya – “Tracte immillorable. Vaig anar al NEXT a tractar-me una lesió de l’espatlla i gràcies a la punció seca he millorat! Tornaré!”

Jaume Juvé – “Fantàstic! El tracte que he rebut per part del Ramon ha estat immillorable. Ha entès de seguida el meu problema i m’està ajudant a recuperar-me”

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About