Readaptació i recuperació esportiva a Terrassa

El nostre equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics estan estan especialitzats en la recuperació de lesions des del diagnòstic amb ecografia fins a la tornada a la competició. Un equip que treballa de manera conjunta amb l’únic objectiu d’ajudar-te.

En les primeres sessions els fisioterapeutes s’ajuden de l’indiba, l’epte o la punció seca per la teva recuperació i introdueixen el treball de força i mobilitat al gimnàs. Una vegada superades les primeres etapes de la recuperació són els entrenadors qui s’ocupen d’augmentar les càrregues d’entrenament per acompanyar-te fins a les fases de tornada a l’esport.

Gimnasio en Terrassa

Centre preparat per a la recuperació esportiva a Terrassa

Al NEXT Terrassa disposem d’un gimnàs específic equipat amb totes les eines per treballar en la teva recuperació. Descobriràs un gimnàs diferent de la resta on les màquines passen a un segon pla i tu ets el protagonista. I si penses que la readaptació esportiva només està pensada per esportistes professionals t’equivoques: apostem per una recuperació activa en totes les persones que ens demanen ajuda. L’eina més potent per transformar el teu cos i millorar ets tu.

recuperacio esportiva

1. Introducció al treball de força i mobilitat a la recuperació esportiva

A les primeres fases els fisioterapeutes et faran fer treball de força i mobilitat al nostre gimnàs. Un moment clau per començar a transformar el teu cos i dirigir-lo cap a les fases següents. Un nou model de fisioteràpia basada en exercicis específics centrats en la teva lesió, sigui quin sigui el teu nivell d’activitat física.

Volem formar equip amb tu i acompanyar-te durant tot el procés de recuperació, des del diagnòstic ecogràfic fins al retorn a la pràctica esportiva. La filosofia de treball que tenim al NEXT Terrassa és trencar amb els centres tradicionals de rehabilitació.

2. Treball amb preparadors físics especialistes en recuperació esportiva

Una vegada superades les primeres fases de la teva recuperació passaràs a treballar amb els nostres preparadors físics col·legiats. Un moment clau per augmentar les càrregues, la dificultat i els estímuls.

Serà un moment clau on començaràs a sentir-te esportista de nou. L’entrenador guiarà la readaptació cap al teu esport i tot el que l’envolta: els salts, canvis de direcció, les situacions de joc…

Què és la Readaptació Esportiva NEXT Terrassa
NEXT_191029-80_compressed

3. Tornar a jugar, entrenar, competir… a gaudir de l’esport després d’una recuperació esportiva

Ajudem a esportistes amateurs i professionals a recuperar-se de lesions i intervencions quirúrgiques. Escollim els objectius de tractament en funció de la lesió, les característiques de la persona i del seu nivell esportiu.

La readaptació esportiva és anar més enllà de l’alta mèdica. Volem que tornis a gaudir de l’esport, que et sentis amb força i que recuperis la confiança per tornar a ser qui eres.

Escull el teu pla de recuperació esportiva

1 sessió setmanal

180/mes

4-5 sessions/mes

2 sessions setmanals

336/mes

8-10 sessions/mes

3 sessions setmanals

468/mes

12-15 sessions/mes

4 sessions setmanals

625/mes

24-28 sessions/mes

Opinions de clients de recuperació esportiva al Next Terrassa

Arturo Fernandez – “Me han preparado un programa de recuperación personalizado para una lesión de tobillo. Ramón incluso se ha tomado la molestia de preprarme un informe personalizado con las fotos de los ejercicios que hicimos”

Marina Burgaya – “Millor lloc per fer rehabilitació d’una lesió de creuat a Terrassa! Personal increïble i atenció super personalitzada! Estic encantada i seguiré anant fins a recuperar-me”

Noelia Roldan – “Empecé a ir a Next Terrassa por una lesión deportiva de las que no dejan de aparecer y de la que me he recuperado gracias a ellos. Continúo yendo para realizar un entreno funcional. Es una suerte disponer de un centro de estas características en Terrassa, en el que te puedes recuperar de lesiones, donde todos sus técnicos son calificados, evalúan el seguimiento del cliente y planifican su recuperación y mantenimiento. Un placer el que Next se haya convertido en mi gimnasio”

T'has lesionat? Omple aquest formulari i t'ajudarem amb la recuperació

  Preguntes freqüents sobre la recuperació esportiva al Next Terrassa

  Què és la recuperació i readaptació esportiva?

  Com a centre de Fisioteràpia estem especialitzats en recuperar lesions esportives des del diagnòstic amb l’ecograf fins a la tornada als terrenys de joc. Gaudim d’uns professionals i d’un gimnàs especialitzat que trenca amb els models tradicionals de centres de Fisioteràpia i Rehabilitació de màquines de calor i tractament no específics.

  Quins professionals s’ocupen de la recuperació esportiva?

  Els fisioterapeutes i preparadors físics treballen colze a colze per aconseguir ajudar a persones amb lesions a tornar a gaudir de l’esport. El procés de readaptació esportiva està dirigit pels dos professionals per assolir els objectius competitius desitjats.

  El Next Terrassa és centre de recuperació esportiva que treballa amb mútues de salut privades?

  Sabem que ets diferent a la resta i que la teva lesió és única i per això tenim un espai de 150m2 per al teu procés de recuperació esportiva. Disposem de tot tipus de material específic de recuperació de lesions per treballar al gimnàs.

  Quines lesions o zones es tracta amb la recuperació i readaptació esportiva?

  • Trencada muscular
  • Lesió tendó (tendinitis)
  • Lligament creuat anterior
  • Esquinç tormell
  • Tendinopatia del supraespinós
  • Bessons
  • Isquiotibials
  • Quàdriceps
  • Genoll
  • Espatlla
  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About
  Obrir WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Scan the code
  Hola!
  Com et podem ajudar?