MASSATGE ESPORTIU I PRESSOTERÀPIA

Quan acumules molts entrenaments i veus que les cames comencen a pesar és el moment perquè inverteixis en una sessió de pressoterapia i descàrrega de cames per recuperar. Un dia de recuperació evitarà que et lesionis i puguis seguir entrenant.

HEM PREPARAT UN CIRCUIT DE RECUPERACIÓ PER TOTS ELS ESPORTISTES

El circuit de recuperació per a esportistes amateur i professionals que acumuleu setmanes d’entrenaments i competicions combina el massatge esportiu de descarrega de cames amb les botes de pressoteràpia AIR RELAX.

Com el treball de força, l’alimentació i la planificació de la temporada la descarrega muscular i la pressoteràpia també són claus pels teus entrenaments. I és que només és important per evitar lesions sinó que les botes AIR RELAX t’ajudaran a rendir molt més en els teus entrenaments i competicions.

BOTES DE PRESSOTERÀPIA AIR RELAX

Les botes de pressoteràpia AIR RELAX ajuden a eliminar totes les substàncies que queden en els teus vasos sanguinis i músculs després molts entrenaments seguits. A més aconsegueix bombejar una gran quantitat de sang cap a les cames. Aquest augment de la vascularització és clau per oxigenar i ajudar en la recuperació dels músculs i la resta de teixits després de setmanes de molta carrega.

MASSATGE ESPORTIU DE DESCARREGA DE CAMES

Els nostres fisioterapeutes col·legiats també t’ajudaran a eliminar la rigidesa i càrrega de les teves cames amb el massatge de descàrrega. Aquest massatge es pot fer abans d’una competició o si ho prefereixes per recuperar-te d’una cursa o setmana d’entrenaments.

Elimina la sensació de sobrecàrrega general de les cames, no deixis de sumar kilometres i competeix allà on tu vulguis arribar. Recorda que és un servei exclusiu per esportistes amb cames carregades i no es realitza a l’esquena o a persones amb dolor o sospita de lesió.

LES OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Marta Montenegro – “Fui para hacerme un masaje de descarga y una sesión de presoterapia y me fue genial, al día siguiente tenía las piernas perfectas para seguir entrenando.”

David Pereira – “Excel·lent el tracte rebut per part de l’Enric Grau. Sessió espectacular de descàrrega muscular amb bones tècniques innovadores que m’han permès assolir el repte d’una marató de muntanya.”

Manu Tamayo – “Muy buenas instalaciones y trato súper bueno. El tratamiento de presoterapia y masaje deportivo genial para recuperar las piernas.”

Rubén López – “Fui por primera vez a un fisio para una descarga muscular, y la experiencia en NEXT no pudo ser mejor! Enric hace la sesión muy amena, te informa de todo lo que va haciendo y el porqué. Como novedad tienen el aparato de compresión (piernas) junto al masaje, y se nota mucho.”

Sessió de pressoteràpia + descàrrega de cames

45

T'has lesionat? Omple aquest formulari i t'ajudarem amb la recuperació

  Preguntes freqüents

  PER QUÈ SERVEIXEN LES BOTES DE PRESSOTERÀPIA AIRRELAX?

  Les botes de pressoteràpia serveixen per ajudar a netejar els productes de desfet de les cames i augmentar el flux sanguini. Amb la pressoteràpia aconseguim recuperar les cames després d’un esforç i millorar l’aport d’oxigen als músculs per millorar el procés de recuperació.

  COM PUC ACCELERAR LA RECUPERACIÓ EN SETMANES DE MOLTA CÀRREGA?

  Hem preparat un circuit de recuperació que combina el massatge esportiu de descàrrega muscular amb la pressoteràpia perquè estiguis al 100%. Tant si vols un massatge de descàrrega pre-competició com si vols recuperar-te d’una cursa o setmana d’entrenaments al NEXT Terrassa tenim les millors mans i l’última tecnologia en recuperació muscular. Recorda que els massatges de descàrrega muscular es poden realitzar abans dels entrenaments i curses, perquè arribis en les millors condicions, com també després de les competicions, per ajudar-te a recuperar i prevenir lesions.

  QUANTS DIES HAIG D’ESPERAR PER FER UN MASSATGE DE DESCARREGA?

  Molta gent ens pregunta quants dies hauria de deixar passar entre un massatge de descarrega i una cursa o competició; nosaltres deixem clar que no hi ha cap contraindicació però sempre és interessant deixar uns 2 o 3 dies. Una de les claus per prevenir lesions, recuperar-te dels entrenaments i encarar les competicions amb totes les garanties és el massatge esportiu de descàrrega. Recorda que és un servei exclusiu per esportistes amb cames carregades i no es realitza a l’esquena o a persones amb dolor o sospita de lesió.

  Quines lesions o zones tracteu amb massatge esportiu i pressoteràpoa?

  • Càrrega muscular
  • Fatiga muscular
  • Bessons
  • Isquiotibials
  • Quàdriceps
  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About
  Obrir WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Scan the code
  Hola!
  Com et podem ajudar?