Fisioteràpia i Osteopatia Pediàtrica Infantil de Terrassa

Al NEXT Terrassa tenim una fisioterapeuta especialitzada en Fisioteràpia i Osteopatia Pediàtrica Infantil que tracta nens de totes les edats i els ajuda en problemes de desenvolupament motor i problemes respiratoris.

Osteopatia infantil

La fisioteràpia i osteopatia pot ajudar a nadons que han nascut per cesària?

Els nadons nascuts per cesària o amb ventoses poden tenir més problemes per adaptar-se als canvis. És per això que a NEXT no només tractem complicacions que poden aparèixer en els més petits/es sinó que ajudem a prevenir problemes en el desenvolupament com ara els còlics del lactant, plagiocefàlia, problemes de succió, reflux o torticolis congenita. La Fisioteràpia Pediàtrica i Osteopatia Infantil poden ajudar en aquests tipus de naixements.

COM AJUDAR ALS NADONS AMB EL DESENVOLUPAMENT MOTOR?

Al NEXT també tractem infants amb problemes de motricitat, que no gategen o ho fan de manera incorrecta. Evitant així que durant el creixement es desenvolupin futurs problemes posturals. ostre objectiu dins el centre és que el vostre fill/a millori i que els pares us sentiu orientats i confiats en tot allò que l’envolta. També fer-vos partícips de la seva recuperació, donant-vos eines per ajudar-lo i per prevenir possibles complicacions.

QUÈ FER SI EL MEU NADÓ TÉ PROBLEMES DE RESPIRACIÓ COM BRONQUITIS O PNEUMÒNIES?

Estem especialitzats en Fisioteràpia i Osteopatia Respiratòria per resoldre i ajudar als més petits amb bronquitis repetitives, bronquiolitis, pneumònies, entre d’altres problemes respiratoris. Com amb tots els pacients es farà una primera visita amb els pares i el nen/a per conèixer com ha estat l’embaràs, el part i els primer dies de vida. Realitzem una primera exploració amb el nadó i el tractament manual adequat.

Problemes habituals amb els que es pot tractar amb osteopatia infantil

  • Còlics del lactant
  • Plagiocefàlia
  • Reflux
  • Torticolis congènita
  • Bronquitis
  • Bronquiolitis
  • Pneumònies

Sessió Fisioteràpia Osteopatia infantil

50

LES OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Estela Fernandez – “Gisela es encantadora con los niños. Los trata genial, juega con ellos mientra les hace el tratamiento y respeta en todo momento las decisiones del niño. Lo recomiendo 100%”

Laura Martinez – “Mi hijo tenía muchas bronquitis hasta que encontré a Gisela, especialista en fisioterapia en pediatría. Estamos encantados con su forma de trabajar y su profesionalidad”

Sara Cano – “El servicio de fisioterapia pediátrica es lo más. Mi hija de 7 años ha mejorado mucho. La verdad es que el trato es estupendo, igual que el sitio. Las instalaciones están súper bien, nuevas, lavabo grande y con gimnasio!”

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About