TRACTAMENT D’ELECTRÒLISI PERCUTÀNIA TERAPÈUTICA EPTE®

L’Electròlisi Percutània Terapèutica EPTE® és una tècnica revolucionaria invasiva pel tractament de punts de dolor crònic com per exemple dolor crònic sobre el tendó en tendinopaties. Utilitza microcorrents a dins del teixit a una freqüència pràcticament indolora per la persona.

L’EPTE® és una tècnica efectiva, ràpida i que escurça el temps de recuperació del pacient i els diners totals invertits en la seva recuperació. El sistema EPTE® System és el primer equip d’Electròlisi Percutània Terapèutica que rep el Certificat CE sanitari que n’avala els seus beneficis per a la salut.

tractament electrolisis
epte fisioterapia

COM FUNCIONA L’ELECTRÒLISI PERCUTÀNIA TERAPÈUTICA EPTE®?

L’Electròlisi Percutània Terapèutica EPTE® consisteix en l’aplicació de microcorrents galvàniques a través d’una agulla de punció seca. Quan el fisioterapeuta aplica aquesta corrent galvànica mitjançant el Dispositiu EPTE® System accedeix al teixit fet malbé i n’estimula el procés natural d’auroreparació gràcies als «inputs» aplicats. Aquest procés evita l’ús excessiu de fàrmacs i de manera selectiva aconsegueix un canvi físic a dins del tendó.

COM ELIMINAR EL DOLOR SOBRE EL TENDÓ AMB L’EPTE?

Gràcies a la modulació d’intensitat del Dispositiu EPTE® System es genera una inflamació controlada i selectiva necessària per a la recuperació del tendó. Les corrents galvàniques de baixa intensitat que apliquem al teixit només provoquen un pessigolleig. En 48h es recupera tota la mobilitat que s’havia perdut i el dolor que es notava desapareix.

L’Electròlisi Percutània Terapèutica EPTE® està indicada per a tota mena de pacients, des d’esportistes d’elit fins a persones sedentaries amb mal sobre el tendó. L’EPTE® és la tècnica de fisioteràpia invasiva més exitosa per eliminar el dolor crònic sobre el tendó i l’únic amb el CE sanitari. A més els fisioterapeutes del NEXT Terrassa l’utilitzem amb l’ajuda de l’ecografia múscul esquelètic per estar al 100% segurs que la zona que estan punxant amb l’EPTE® és la correcta.

electrolisis percutanea intrasular

COM ELIMINAR EL DOLOR SOBRE EL TENDÓ AMB L’EPTE?

Gràcies a la modulació d’intensitat del Dispositiu EPTE® System es genera una inflamació controlada i selectiva necessària per a la recuperació del tendó. Les corrents galvàniques de baixa intensitat que apliquem al teixit només provoquen un pessigolleig. En 48h es recupera tota la mobilitat que s’havia perdut i el dolor que es notava desapareix.

L’EPTE® activa la primera fase regenerativa en processos de tendinopatia i dolor crònic al tendó. Mitjançant aquesta tècnica es destrueix el teixit degenerat i es provoca una fase de resposta inflamatòria necessària per a qualsevol procés de regeneració. És el mateix organisme el que inicia la seva recuperació, induïda per l’efecte de l’Electròlisi Percutània. Confia en els nostres professionals per avançar a passos de gegant amb la teva lesió.

Sessió de fisioteràpia

50

Preguntes freqüents

QUINS SÓN ELS PRINCIPALS AVANTATGES D'AQUESTA TÈCNICA?

L’EPTE® és una tècnica indolora i que ens aporta uns resultats espectaculars en tendinopaties i lesions musculars. A més està reconeguda i disposa del Certificat CE sanitari per la seva eficàcia.

QUINES LESIONS TRACTEU AMB L'ELECTRÒLISI PERCUTÀNIA TERAPÈUTICA EPTE®?

Utilitzem l’EPTE® en lesions sobre els tendons com la tendinopatia del supraespinós, del tendó d’Aquil·les, del tendó rotulià, problemes com l’epicondilalgia o epicondilitis, lesions musculars i problemes a la fàscia plantar.

EN QUINS CASOS NO ÉS RECOMANABLE L'ÚS DE L'ELECTRÒLISI PERCUTÀNIA TERAPÈUTICA EPTE®?

No utilitzem l’Electròlisi Percutània Terapèutica EPTE® en casos de pròtesis, persones amb marcapassos, embarassades, processos oncològics, tromboflebitis, afeccions cutànies o alteracions neurosensitivas.

El preu de la sessió de Fisioteràpia inclou l’ús de l’EPTE®?

Sí, els preus de les sessions de Fisioteràpia inclouen totes les tècniques i eines que fem servir, sigui punció seca, EPTE®, INDIBA activ®, ecografia múscul esquelètica o qualsevol altra. Tu només t’has de preocupar de posar-te en mans d’un dels nostres fisioterapeutes i ells faran tot el que calgui per ajudar-te.

lesions i zones habituals amb la que tractem amb electròlisi percutània

  • Lesió Tendó
  • Fascitis Plantar
  • Epicondilitis
  • Politja Dit Escaladors
  • Tendó Rotulià
  • Tendó Supraespinós
  • Tendó Aquil·les
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About