Centre de Fisioteràpia a Terrassa

Som la teva clínica de fisioteràpia musculoesquelètica i esportiva de Terrassa i estem especialitzats en la recuperació i readaptació de lesions. Des de el diagnòstic amb ecografia fins la tornada a l’esport i la competició.

Des del NEXT posem a la teva disposició el nostre equip de fisioterapeutes i readaptadors col·legiats i amb titulació universitària per ajudar-te amb la teva lesió. Des de el nostre centre de fisioteràpia, tindràs un equip de professionals especialitzats i amb llarga experiència que preparà un pla de rehabilitació i recuperació especialment per tu.

Clinica de fisioterapia Terrassa

Serveis de Fisioteràpia a Terrassa

Realitzem una valoració i diagnòstic amb ecografia per dissenyar el millor tractament per al teu cas.

Torna a gaudir de l’esport amb una recuperació especialitzada basada en el treball actiu.

Diagnòstic ecogràfic precís de la teva lesió i la seva evolució.

Tractament instantani i eficaç de dolor, contractures i disfuncions musculars.

Descarrega les cames amb les botes de pressoteràpia i el massatge esportiu.

La tecnologia que combina la pressió i el fred per eliminar la inflamació.

Accelera la recuperació de la teva lesió amb la tecnologia INDIBA activ.

Fisioterapia esportiva per a la rehabilitació de lesions a Terrassa

Els fisios i entrenadors del NEXT treballem amb tu des de la preparació física prèvia al pas pel quiròfan fins a les fases de retorn a l’esport. Estem al teu costat durant tot el procés perquè tornis al mateix punt abans de lesionar-te.

Fes que la teva recuperació sigui un èxit amb un tractament totalment individual i centrat en les teves característiques, intervenció i esport. T’ajudem a recuperar la teva millor versió al nostre centre de fisioteràpia i entrenament.

Tractament d’una lesió a partir de la Fisioterapia al Next Terrassa

Totes les sessions de fisioteràpia del NEXT són individuals i les realitza un professional especialitzat. Tenim la màxima de proposar un tractament 100% personalitzat i basat en un diagnòstic ecogràfic precís i en una valoració completa de la mobilitat, la força i les disfuncions. Et volem ajudar a resoldre la teva lesió, problema o dolor perquè mai més el tornis a patir. Així és una sessió amb els nostres fisioterapeutes:

Pas 1 - Diagnostic

DIAGNÒSTIC EN FISIOTERÀPIA AMB ECOGRAFIA MÚSCUL ESQUELÈTICA

El nostre equip de fisioterapeutes està especialitzat en l’ús d’ecografia múscul esquelètica per saber exactament quina lesió tens. Tenir un diagnòstic precís és imprescindible per escollir el tractament adequat per la teva lesió.

Els fisioterapeutes de NEXT Terrassa col·laborem amb altres professionals i equips mèdics per sol·licitar proves d’imatge (radiografia, ressonància magnètica…) i presenciar intervencions quirúrgiques per ajudar-te millor amb el teu problema.

CRIOTERAPIA, TREBALL ACTIU, INDIBA, PUNCIÓ SECA, TERÀPIA MANUAL, PRESSOTERÀPIA…

Ajudem a esportistes amateurs i professionals a recuperar-se de lesions tendinoses, lligamentoses, musculars i articulars. Tractem problemes lleus com molèsties o sobrecàrregues fins a lesions greus com recuperacions quirúrgiques de lligament creuat anterior. Escollim tècniques de tractament de fisioteràpia en funció del diagnòstic en ecografia i en els objectius que ens marquem.

El més important és adaptar-nos a les característiques de la persona, ja sigui sedentària o esportista professional, i a la lesió. Som centre INDIBA activ de Terrassa i estem especialitzats en punció seca, exercici terapèutic, teràpia manual, crioteràpia, pressoteràpia i readaptació esportiva.

Pas 2 - Tractament fisioterapèutic
Pas 3 - Recuperació i readaptació esportiva

READAPTACIÓ ESPORTIVA I TORNADA A L’ESPORT DESDE EL NOSTRE CENTRE DE FISIOTERÀPIA

Volem formar equip amb tu i acompanyar-te durant tot el procés de recuperació, des del diagnòstic fins a la tornada a l’esport. Sigui quin sigui el teu nivell d’activitat esportiva el nostre equip de fisioterapeutes i preparadors físics t’acompanyaran durant tot el procés.

Al NEXT Terrassa disposem d’un gimnàs específic de recuperació i readaptació de lesions per trencar amb els centres tradicionals de rehabilitació. Sabem que cada persona és diferent i que necessita una recuperació totalment individualitzada. Forma equip amb nosaltres i torna a gaudir de l’esport.

Opinions de clients de Fisioteràpia al Next Terrassa

Albert Marin – “Recomanable totalment, n’estic molt agraït. Són molt professionals i la cura i l’atenció que reps és molt bona. Pel que fa a la meva lesió, estic molt content i recuperat en un temps que ni imaginava. Sens dubte val molt la pena. Experiència molt positiva”

Kano Kandabashi – “El que més m’agrada de Next és el tracte molt personalitzat, la professionalitat i l’atenció. L’Enric t’escolta, transmet la seva tranquil·litat i soluciona el problema”

Marina Burgaya – “Tracte immillorable. Vaig anar al NEXT a tractar-me una lesió de l’espatlla i gràcies a la punció seca he millorat! Tornaré!”

Jaume Juvé – “Fantàstic! El tracte que he rebut per part del Ramon ha estat immillorable. Ha entès de seguida el meu problema i m’està ajudant a recuperar-me”

Sessió de Fisioteràpia

60

T'has lesionat? Omple aquest formulari i t'ajudarem amb la recuperació

  Preguntes freqüents sobre la Fisioterapia al Next Terrassa

  Com puc realitzar una reserva per al servei de fisioteràpia a Terrassa?

  Pots realitzar la teva reserva amb l’equip de Fisioteràpia a través de la pàgina web, a través de l’instagram del NEXT, al telèfon 688642131 i presencialment al carrer Prat de la Riba d’altres serveis que oferim al centre NEXT de Terrassa.

  Els fisioterapèutes del Next Terrassa treballen amb una màquina de diatèrmia Indiba?

  Si. El NEXT és un dels pocs centres de Fisioteràpia de Terrassa que disposa de la tecnologia INDIBA activ en els tractaments de Fisioteràpia de lesions musculars i articulars. Combinada amb un diagnòstic ecogràfic (ecografia) i altres tècniques com la punció seca el tractament és molt més precís.

  El Next Terrassa és centre de fisioteràpia que treballa amb mútues de salut privades?

  Al servei de Fisioteràpia del NEXT no treballem amb mútues de salut privades com ara AXA, ADESLAS, SANITAS… No obstant i en funció de la mútua de salut que tinguis contractada pots preguntar si et deixen fer la rehabilitació al NEXT i presentar la nostra factura perquè et retornin l’import pagat de les sessions de Fisioteràpia.

  Són moltes les persones que venen a fer un treball específic de recuperació i readaptació a la vegada que els toca anar als centres de mútues a fer la rehabilitació. Els dies que venen a recuperar-se al NEXT aprofitem per fer un treball de força de qualitat i sessions molt més individuals, i els dies que els toca anar als centres de rehabilitació hi fan els deures que els posem.

  El Next Terrassa només tracta amb esportistes al servei de fisioteràpia?

  No, al NEXT tractem tot tipus de problemes físics de persones esportistes o sedentàries. L’equip de Fisioteràpia i Recuperació de lesions del NEXT treballa a la camilla o al gimnàs en funció del tractament i lesió. Proposem una nova manera de treballar, molt més activa i basada en fisioteràpia i readaptació esportiva. L’exercici és una de les nostres millors eines!

  Disposa el Next Terrassa d’ecografia muscular?

  Els fisioterapeutes del NEXT Si, al NEXT som un centre pioner en l’ús de l’ecografia múscul esquelètica com a tècnica de diagnòstic per la imatge i tractament amb indiba activ en Fisioteràpia. Sabem que l’èxit del tractament passa per saber quin problema hi ha així que l’equip de Fisioteràpia et podrà ajudar tinguis el problema que tinguis i escullirà el tractament més ideal pel teu cas.

  El fisioterapèutes del Next Terrassa estan especialitzats en punció seca?

  Si, al NEXT som especialistes en l’ús de la punció seca com a tècnica de tractament invasiva en Fisioteràpia. És una tècnica que només la realitza l’equip de Fisioteràpia del NEXT i sovint es combina amb l’ecografia i l’indiba per millorar l’èxit del tractament.

  Com a centre de fisioteràpia llogueu la crioteràpia si m’acaben d’operar?

  Si t’acaben de fer una artroscòpia al genoll, a l’espatlla o al turmell posem a la teva disposició la crioteràpia Cryopush. Escriu-nos i pregunta’ns com pots tenir-la a casa la primera setmana després de la intervenció quirúrgica. Aquesta tecnologia és clau els primers dies per eliminar la inflamació i evitar que tinguis dolor.

  Qui són els millors fisios de Terrassa?

  Els millors fisios de Terrassa són els professionals que convinen l’experiència, la formació continuada, la millor tecnologia i el treball en equip per ajudar a recuperar tota mena de lesions. Els fisios del nostre centre de Fisioteràpia de Terrassa treballen per ser els millors professionals que et puguis trobar.

  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About
  Obrir WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Scan the code
  Hola!
  Com et podem ajudar?