Curso DNS Terrassa

La primera edició del curs de DNS nivell 1 (Dynamic Neuromuscular Stabilization) organitzat al NEXT Terrassa amb ECUCAFD ha estat un èxit de convocatòria i aprenentatge. El curs ha estat impartit per la Veronika Cmolikova, formadora oficial de la Rehabilitation Prague School de la República Txeca. Pròximament el nivell 2 i nivell 3 de DNS al NEXT.

CURS NIVELL 1 DNS (DYNAMIC NEUROMUSCULAR STABILIZATION)

Estem orgullosos d’organitzar el nivell 1 de DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization) conjuntament amb ECUFIS (formació per fisioterapeutes) i ECUCAFD (formació per preparadors físics) al NEXT Terrassa (Barcelona). Tenim com a objectiu oferir cursos d’alta qualitat sobre recuperació i readaptació esportiva i d’entrenament personal. Aquests són els objectius principals del curs de DNS 1:

  • Demostrar una comprensió dels principis bàsics de la kinesiologia del desenvolupament.
  • Descriure la relació entre el desenvolupament durant el primer any de vida i la disfunció de sistema locomotor en l’edat adulta.
  • Discutir i demostrar les bases del moviment humà: suport, avanç, la biomecànica de la funció motriu, el procés de verticalització i la funcionalitat de l’articulació en el desenvolupament postural.
  • Avaluar i corregir patrons respiratoris deficients.
  • Avaluar el sistema d’estabilització integrat de la columna. vertebral tan visualment com utilitzant proves funcionals dinàmiques.
  • Integrar exercicis correctius basats en les proves funcionals de DNS i les posicions de desenvolupament en moviments globals.
  • Demostrar com els exercicis correctius de DNS es poden integrar amb altres estratègies d’exercici.
DNS 1 Centre fisioterapia i entrenament terrassa barcelona
DNS 1 al NEXT Terrassa (Barcelona). Fisioteràpia i Preparació Física

FAREU EL CURS NIVELL 2 DNS (DYNAMIC NEUROMUSCULAR STABILIZATION)?

Sí! Estigues atent/a a la nostra pàgina de formacions per assebentar-te de les dates pel nivell 2 i 3 de DNS (DYNAMIC NEUROMUSCULAR STABILIZATION). Recorda que aquest curs s’omple amb molta rapidesa, en aquesta edició molts entrenadors s’han quedat sense plaça. L’any vinent tornarem a organitzar DNS 1 per tots els preparadors físics que no heu pogut venir a la primera edició. També ens pots escriure un correu a hola@nexterrassa.com si hi estàs interessat.

APUNTATE A LOS CURSOS OFICIALES DNS

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Escanea el código
Hola!
Com et podem ajudar?