L'EQUIP DE FISIOTERÀPIA I ENTRENAMENT PERSONAL NEXT TERRASSA

Coneix d'aprop el teu equip de preparadors físics, readaptadors i fisioterapeutes col·legiats.

Enric Grau

FISIOTERAPEUTA ESPORTIU

Fisioterapeuta especialitzat en lesions esportives i problemes múscul esquelètics esquelètics de genoll. És cofundador del NEXT i està centrat a liderar l’àrea de Fisioteràpia del centre amb l’objectiu d’oferir un servei d’avantguarda.

Ha treballat amb esportistes professionals per aconseguir els seus objectius i és referent en la recuperació de lesions de lligament creuat anterior. L’any 2022 va publicar el llibre “M’he trencat el genoll: i ara què?”, que ha ajudat a centenars d’esportistes lesionats durant la seva recuperació.

És professor al Grau de Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de la UManresa – Universitat Central de Catalunya i del Màster de Readaptació Esportiva del Tecnocampus Mataró – Universitat Pompeu Fabra. A més ha format a fisioterapeutes i preparadors físics sobre la recuperació de lesions de genoll a cruzadoanterior.com arreu d’Espanya.

Ha estat ponent al Congrés Internacional de Fisioteràpia del Col·legi de fisioterapeutes i també ha estat ponent convidat per la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia de l’Acadèmia de la Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i les Illes Balears. Actualment, col·labora amb diversos equips de recerca en la realització d’estudis científics enfocats a les lesions de genoll.

JORDI LÁZARO

PREPARADOR FÍSIC I READAPTADOR ESPORTIU

Preparador físic i readaptador de lesions esportives per l’INEFC de Barcelona, especialitzat en l’esport d’alt rendiment. És cofundador del NEXT i té com a objectiu portar l’àrea d’entrenament personal i preparació física del centre a un nivell superior, convertint-se en referència a tot l’estat.

Des de l’any 2010 ha treballat amb esportistes professionals en l’àmbit del futbol, el bàsquet, el tenis… ajudant-los a aconseguir els seus objectius.

Ha estat responsable de l’àrea de preparació física a la Real Federación Española de Hockey i des de fa 8 anys ha estat el preparador físic de les seleccions espanyoles absolutes, ajudant a l’equip femení en el cicle olímpic comprès entre els Jocs Olímpics de Rio 2016 i els de Tokio 2020 i a l’equip masculí fins als JJOO de París 2024.

És professor a l’Escola Catalana de l’Esport, a diferents federacions esportives i al Consell Esportiu del Vallès Occidental formant a centenars de futurs tècnics esportius. A més és cofundador de cruzadoanterior.com, espai d’aprenentatge per professionals de la fisioteràpia i la readaptació en la recuperació de la lesió del Lligament Creauat Anterior.

Anna Guàrdia

Administrativa

És tècnica superior en Administració i Finances per la Planeta Formació i Universitats de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria professional, ha acumulat una àmplia experiència en l’àmbit de les finances i l’administració, treballant en diferents empreses i desenvolupant diverses tasques relacionades amb la gestió financera, la comptabilitat i la planificació econòmica. La seva formació acadèmica i l’experiència pràctica li han permès adquirir una sòlida base de coneixements i habilitats que aplica diàriament en el seu lloc de treball.

A més de la seva carrera professional, és una apassionada de l’escalada. Aquesta activitat li ha ensenyat la importància de la perseverança, la paciència i la concentració, valors que també considera fonamentals en el seu dia a dia laboral. L’escalada no només és un esport per a ella, sinó també una forma de superar reptes personals i mantenir un equilibri entre la vida professional i personal.

Amb un esperit de superació constant i una actitud positiva, sempre està disposada a afrontar nous reptes i a continuar creixent tant professionalment com personalment.

Joan Mampel

FISIOTERAPEUTA ESPORTIU

És graduat en Fisioteràpia per les Escoles Universitàries Gimbernat i Màster en Fisioteràpia Esportiva i Readaptació a l’Activitat Física. També s’ha especialitzat en punció seca i en tècniques manipulatives i d’energia muscular de columna, pelvis, i extremitats superior i inferior. Com a professional entregat, destaca per la seva capacitat per fer front als reptes més grans en l’àmbit de la fisioteràpia.

Al llarg de la seva carrera, ha treballat amb esportistes d’elit, especialment del món del futbol, ajudant-los a recuperar-se de lesions. Aquesta experiència amb esportistes de màxim nivell li ha permès desenvolupar una gran habilitat per adaptar-se a les necessitats específiques de cada pacient, aplicant les tècniques més avançades i efectives.

A més, és un apassionat del futbol i d’un estil de vida saludable, valors que transmet en la seva pràctica professional diària. La seva dedicació i compromís amb la salut i el benestar dels seus pacients el converteixen en un fisioterapeuta de referència, capaç d’oferir un servei excel·lent i personalitzat a cada persona que atén.

Quim Moreno

PREPARADOR FÍSIC I READAPTADOR ESPORTIU

És graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la INEFC de la Universitat de Barcelona. Té una àmplia experiència en la preparació física d’esports d’equip com l’hoquei herba i el futbol, i està especialitzat en la readaptació de lesions. Al llarg de la seva carrera, ha ajudat a esportistes d’alt rendiment a recuperar-se i a millorar el seu rendiment, aplicant les tècniques més avançades i efectives.

A més, forma part del projecte cruzadoanterior.com, on contribueix activament a la difusió de coneixements i tècniques innovadores en la rehabilitació de lesions del lligament creuat anterior. La seva passió per la muntanya i els esports de raqueta també el defineixen, reflectint el seu compromís amb un estil de vida saludable i actiu. Aquesta combinació d’experiència professional i passió personal el converteix en un referent en el camp de la preparació física i la readaptació de lesions.

Àlex Sala

FISIOTERAPEUTA I READAPTADOR ESPORTIU

És graduat en Fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va ampliar la seva formació cursant el Màster en Fisioteràpia dels Esports d’Equip per la Blanquerna – Barça Innovation Hub. En la seva carrera professional, ha adquirit una àmplia experiència en l’àmbit de les lesions esportives i musculoesquelètiques, tant en la pràctica clínica privada com en clubs esportius, especialment en l’hoquei herba en els darrers temps.

Ha ajudat a tota mena d’esportistes a superar els seus reptes, des d’aficionats fins a professionals d’elit, aplicant les tècniques més avançades per a la recuperació i la millora del rendiment. La seva dedicació i coneixement l’han portat a viatjar arreu per impartir formació, compartint la seva expertesa amb altres professionals del sector.

A més, forma part del projecte cruzadoanterior.com, on contribueix activament a la difusió de coneixements i tècniques innovadores en la rehabilitació de lesions del lligament creuat anterior, consolidant-se com una referència en el camp de la fisioteràpia esportiva.

Pau Maseras

PREPARADOR FÍSIC I READAPTADOR ESPORTIU

És entrenador personal graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona i Màster en Alt Rendiment en Esports d’Equip. La seva carrera professional el porta a treballar amb l’atletisme de base i d’alt rendiment i, fins i tot, en participar en concentracions de la Real Federació Espanyola d’Atletisme.

A més a més, té una valuosa experiència com a preparador físic en el món de l’automobilisme professional, on ha col·laborat amb pilots per millorar la seva condició física i optimitzar el seu rendiment a la pista. Aquesta diversitat d’experiències li ha permès desenvolupar un enfocament integral i personalitzat en la preparació física, adaptant-se a les necessitats específiques de cada esport i atleta.

La seva dedicació i passió per l’esport són evidents en cada aspecte del seu treball, i el seu compromís amb l’excel·lència l’ha consolidat com un referent en el món de la preparació física i l’entrenament personal. Amb una base sòlida de coneixements acadèmics i una àmplia experiència pràctica, està plenament capacitat per ajudar esportistes de diferents disciplines a assolir els seus màxims nivells de rendiment.

Martí Pérez

FISIOTERAPEUTA ESPORTIU

És graduat en Fisioteràpia per les Escoles Universitàries Gimbernat i Màster en Fisioteràpia dels Esports d’Equip per la Blanquerna – Barça Innovation Hub. Dins l’àmbit esportiu té experiència en l’handbol semiprofessional i el tenis formatiu d’alt nivell.

Com a autèntic apassionat de la professió treballa per engegar projectes de recerca centrats en la medicina esportiva i la recuperació de lesions. En aquesta línia ha desenvolupat un projecte d’investigació sobre lesions de lligament creuat anterior i problemes associats a aquesta lesió.

Ha adquirit experiència i coneixement amb estades en clubs de futbol de nivell mundial com el Futbol Club Barcelona i al Club de Futbol Benfica de Portugal. Un professional amb objectius clars i constant motivació pel creixement i especialització.

Alba Hernàndez

PREPARADORA FÍSICA I READAPTADORA ESPORTIVA

És graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat de Girona i Màster en Neurorehabilitació per l’Institut GUTTMANN. Té una gran experiència ajudant a persones amb objectius relacionats amb l’esport i la salut, reptes que la mouen a fer una feina excel·lent.

Amant de l’exercici físic, el coneixement i la ciència. Des de petita ha tingut clar que el seu futur havia de tenir relació amb aquests tres aspectes i està orgullosa d’haver-ho aconseguit. Li reconforta la idea que l’activitat física pot arribar a ajudar a les persones en nivells inimaginables i això la motiva a continuar investigant, aplicant coneixements i aprenent de la seva feina dia a dia.

També ha participat en recerca durant el procés de recollida i anàlisi de dades del projecte d’investigació PEHC (Physical Education, Health & Children) de la Universitat de Girona, experiència que l’apropa a l’avantguarda de l’exercici físic com a eina transformadora.

Joan Rodriguez

FISIOTERAPEUTA ESPORTIU

És graduat en Fisioteràpia per les Escoles Universitàries Gimbernat i Màster en Entrenament i Readaptació Esportiva per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Té experiència en l’àmbit esportiu amb experiències al món del futbol, CrossFit, triatló de llarga distància i el tenis, esports que l’apassionen.

Aporta la seva experiència formativa i professional a cada sessió combinant tècniques passives i el mateix treball actiu, eines clau per aconseguir l’èxit. A més segueix en constant formació amb cursos d’especialització en l’àmbit de l’ecografia múscul esquelètica, tècniques invasives com la punció seca i la readaptació esportiva.

També ha adquirit experiència al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat amb la Federació Espanyola de Natació, que intenta traslladar amb els esportistes amateurs i professionals que tracta. Un professional amb el principi d’excel·lència i millora com a bandera.

Jordi Margarit

PREPARADOR FÍSIC I READAPTADOR ESPORTIU

És graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a Blanquerna, Universitat Ramón Llull, Màster en Activitat Física i Salut a l’INEFC de Barcelona, especialitzat en readaptació esportiva. Amb una sòlida formació acadèmica i experiència en entrenament personal, està dedicat a ajudar les persones a assolir els seus objectius, tant en recuperació de lesions com en entrenament.

La seva principal motivació és ajudar les persones a recuperar-se i millorar el seu rendiment físic. Creu fermament en el potencial de cada individu i treballa per oferir les eines i el suport necessaris. La seva passió per la readaptació esportiva es reflecteix en la seva pràctica diària, aplicant tècniques innovadores per garantir una recuperació òptima.

Ha treballat amb esportistes professionals, ajudant-los a assolir els seus objectius, cosa que li ha permès entendre les necessitats específiques d’atletes d’alt nivell i adaptar els programes d’entrenament per maximitzar el rendiment i prevenir lesions. A més, és un apassionat de la lectura, la muntanya i el motociclisme, aficions que reflecteixen el seu desig constant d’aprendre i explorar

Anna Muñoz

Secretària

Graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), compta amb àmplia experiència com a secretària i gestió administrativa en el sector de la salut, on ha format part d’un equip professional ampli i divers.

En la seva tasca com a secretària, ha desenvolupat habilitats excepcionals en la coordinació i organització del centre.

La seva capacitat per establir i mantenir bones relacions humanes és clau per al bon funcionament del centre. Amb una gran capacitat d’escolta i empatia, ha facilita la comunicació entre els diferents membres de l’equip i els pacients. La seva dedicació i compromís es reflecteixen en la seva capacitat per resoldre problemes de manera eficient i en el seu enfocament proactiu per millorar els processos administratius i operatius del centre.

Oriol Ventura

PREPARADOR FÍSIC I READAPTADOR ESPORTIU

És preparador físic per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya i Màster en Activitat Física i Salut amb especialització en rehabilitació i readaptació esportiva. Està col·legiat al Col·legi de preparadors físics i, a més, està cursant el darrer al del Grau de Fisioteràpia a la Universitat Internacional de Catalunya.

En l’àmbit professional és entrenador de jugadors/es d’alt rendiment de tenis, àmbit on ha ajudat a centenars de jugadors i jugadores en el seu desenvolupament en tots els aspectes del joc. És un apassionat d’aquest esport, com de l’esquí de muntanya i l’escalada.

Com podeu veure l’esport i la salut han guiat i motivat la meva vida, per aquest motiu he vist en el lloc de treball l’oportunitat de combinar-les, aplicant els coneixements i l’experiència adquirida fins al moment. Compromès amb un tracte professional i acollidor i fer bandera d’implicació, proactivitat, disciplina i cooperació en el treball d’equip, trets que considera clau i que compleixo per tal de sumar.

Odette Fontanes

CONTENT CREATOR I COMMUNITY MANAGER

És dissenyadora, creadora de continguts i fotògrafa per la Universitat Oberta de Catalunya amb una àmplia experiència en el camp del disseny digital i la comunicació visual. Ha treballat en una varietat de projectes que li han permès desenvolupar les seves habilitats..

Captura les històries d’atletes per a mostrar el seu treball. La seva experiència inclou la creació de continguts visuals que donen vida a les històries de diferents esportistes, des de jugadors de bàsquet, futbol i hockey fins a atletes olímpics. La seva habilitat per capturar la intensitat i la determinació d’aquests atletes és una de les seves qualitats més destacades.

Des que es va unir a l’equip del NEXT, ha estat fonamental per ensenyar l’increïble treball dels atletes que s’entrenen aquí.

TREBALLA AMB NOSALTRES

T'agradaria formar part de l'equip Next Terrassa? Escriu-nos en aquest formulari o enviant un email.

  Adjunta el teu currículum (pdf)  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About
  Obrir WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Scan the code
  Hola!
  Com et podem ajudar?