Entrenament personal a Terrassa

Al NEXT gaudiràs d’entrenament personal i preparació física de veritat: l’espai d’entrenament personal més gran de Terrassa (150m2), el millor material funcional, entrenadors personals col·legiats i vestidors individuals.

Tindràs només per a tu un personal trainer pendent de com vas realitzant els exercicis i anirà corregint els teus moviments durant l’entrenament físic. Les sessions d’entrenament personalitzades aniran coordinades amb la millora del teu rendiment esportiu, assegurant una evolució física amb l’entrenador personal al teu costat.

COM ÉS L’ESPAI D’ENTRENAMENT DEL NEXT I QUÈ HO DIFERÈNCIA DELS GRANS GIMNASOS DE TERRASSA?

No ens agrada fer cua per utilitzar una màquina o no tenir un professional per poder preguntar sobre els exercicis. Per aquest motiu vam decidir crear un espai d’entrenament únic a Terrassa, amb l’última tecnologia i tota classe de material funcional. Qualsevol persona, independentment del seu estat de forma trobarà lloc al NEXT on aconseguir els seus objectius aprofitant a el màxim les hores d’entrenament.

Al NEXT Terrassa entrenaràs en un vapor industrial reformat perquè l’experiència sigui encara millor. Ens allunyem dels models dels grans gimnasos de Terrassa. Si vols mantenir-te en forma, preparar la temporada, perdre pes, lesionar-te menys… Els nostres entrenadors t’ajudaran. Descobreix els entrenaments personals de la mà de grans professionals per aconseguir els teus objectius.

TOTS ELS ENTRENADORS SÓN PREPARADORS FÍSICS COL·LEGIATS?

L’equip d’entrenadors del NEXT Terrassa està format exclusivament per professionals col·legiats, graduats universitaris en Ciències de l’Activitat Física. Tots tenen formació específica en alt rendiment, lesions esportives i salut. Això ens diferencia i és la clau per garantir una correcta elecció dels exercicis durant els entrenaments. No creiem en les rutines tradicionals de gimnàs on el client s’estanca i s’avorreix. A la primera sessió d’entrenament personal coneixeràs al teu entrenador personal a través d’una breu entrevista i farà una valoració funcional inicial. Vols saber què passa en aquesta sessió d’entrenament personal inicial?

  • Realitzem una entrevista. Cara a cara. Per conèixer els teus objectius i necessitats.
  • Fem un repàs de l’historial mèdic i esportiu. Lesions, operacions, esports … Quin és el punt de partida?
  • Fixem objectius. On vols arribar?
  • Realitzem una valoració funcional inicial.
  • Realitzem una sessió d’entrenament personal completa. T’ensenyem com executar alguns dels exercicis bàsics que fem servir en els entrenaments personals.

PER QUÈ APUNTAR-ME ALS ENTRENAMENTS PERSONALS?

Els entrenaments personals de NEXT Terrassa no són un servei exclusiu per a esportistes professionals. Realment són el model d’entrenament ideal per a qualsevol persona. És l’única manera perquè l’entrenador pugui fer correccions, proposi exercicis 100% adaptats al client i s’aconsegueixin els objectius.

Sabem que a les classes d’entrenament en grups de 20 o 30 persones dels grans gimnasos de Terrassa l’entrenador no pot ajudar a cada persona, els exercicis són iguals per a tothom i és fàcil lesionar-te. Si realment vols transformar el teu cos, evitar lesions i aconseguir els teus objectius aposta pel millor entrenament personal de Terrassa.

COM SÓN LES SESSIONS D’ENTRENAMENT PERSONAL?

Les sessions són individuals on et proposem exercicis exclusivament dissenyats per a les teves necessitats i objectius. Descobreix una nova manera d’avançar sense perdre el temps, gaudint de cada sessió i transformant el teu cos. Estem al teu costat per fer un salt endavant, t’hi animes?

01

Comencem l’entrenament amb un treball inicial de preparació al moviment. Realitzem un escalfament basat en exercicis de massatge miofascial, mobilitat, treball respiratori, estabilitat i CORE. Aquí utilitzem el foam roller, gomes petites (minibands), gomes grans (súper bands), piques, etc...

Primer bloc

02

Treball de força i potència. Aquí entrenarem els salts i aterratges, millorem els llançaments i entrenem la força d’una manera funcional. Utilitzem el pes lliure, les bandes elàstiques, l’entrenament en suspensió, les pilotes medicinals, les barres, els calaixos, el cos… Caminem dels moviments més bàsics als més complexos.

Segon bloc

03

Acabem l’entrenament amb un treball cardiovascular. Sovint intervàlic d’alta intensitat (HIIT) per la millora de la resistència cardiopulmonar. Utilitzem eines com la bicicleta Rogue Echo Bike, l’Skierg, Battle Ropes, Jump Ropes, etc… Acabem suant i donant tot el que queda abans de marxar a casa!

Tercer bloc

L’ENTRENAMENT PERSONAL ÉS PER A TOTHOM?

Qualsevol persona, independentment del seu estat inicial de forma, trobarà el lloc on aconseguir els seus objectius aprofitant al màxim les hores d’entrenament. Ajudem des de persones que just comencen a fer esport fins a esportistes olímpics o amateurs que volen aconseguir una millora en el seu rendiment.

Si vols mantenir-te en forma, preparar-te per la temporada, rendir més, lesionar-te menys, guanyar força o perdre pes… Aposta per preparadors físics col·legiats i pels seus entrenaments personals de qualitat.

LES OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Carles Ramirez – “Si buscas profesionalidad, gente seria y con ganas de ayudarte a cumplir tus objetivos, NEXT es el lugar adecuado”

Luis Ibañez – “Súper professionals tots i cadascun dels entrenadors i content amb l’evolució que porta el meu genoll. 100% recomanable”

Victor Villalobos – “Centro innovador y con profesionales muy formados. Los entrenos son potentes y la atención personalizada”

ESCULL EL TEU PLA D'ENTRENAMENT PERSONAL

1 sessió
setmanal

180/mes

4-5 sessions al mes

2 sessions
setmanals

336/mes

8-10 sessions al mes

3 sessions
setmanals

468/mes

12-15 sessions al mes

4 sessions
setmanals

625/mes

16-20 sessions al mes

Vols venir a entrenar amb la teva parella, un familiar o amic amb l’entrenador personal?

També oferim un servei d’entrenament personalitzat per parelles, és el nostre servei d’Entrenament DUO. En aquest tipus d’entrenaments hi trobaràs la mateixa dedicació i qualitat de servei per part de l’entrenador.

L’única diferència que hi trobaràs és la bona companyia amb el teu company o companya a l’hora de fer els exercicis.

Vols saber-ne més?

entrenamiento-personalizado-personal-trainer

DEMANA CITA ARA!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?