ENTRENAMENT EN PARELLA

Gaudeix el nostre servei d’entrenament DUO amb la teva parella, amic o familiar al NEXT Terrassa, lluny dels gimnasos massificats, amb correccions constants i un ambient immillorable!

Si vols mantenir-te en forma, preparar-te per la temporada, rendir més, lesionar-te menys, guanyar força o perdre pes… Els nostres entrenadors personal t’ajudaran. Forma equip amb nosaltres en aquest nou model d’entrenament DUO.

COM SÓN LES SESSIONS D’ENTRENAMENT DUO?

Els entrenaments al nostre gimnàs van lligats a la metodologia NEXT. Preparem per a tu i la teva parella un entrenament optimitzat per blocs per fer-vos sentir com nous al final de cada sessió i anar sentint una evolució i millora a cadascuna d’elles. Per cada sessió que feu us anireu sentint més còmodes i millorareu el vostre rendiment, passant a entrenaments més durs i exigents de forma paralela.

01

Comencem l’entrenament amb un treball inicial de preparació al moviment. Realitzem un escalfament basat en exercicis de massatge miofascial, mobilitat, treball respiratori, estabilitat i CORE. Aquí utilitzem el foam roller, gomes petites (minibands), gomes grans (súper bands), piques, etc...

Primer bloc

02

Treball de força i potència. Aquí entrenarem els salts i aterratges, millorem els llançaments i entrenem la força d’una manera funcional. Utilitzem el pes lliure, les bandes elàstiques, l’entrenament en suspensió, les pilotes medicinals, les barres, els calaixos, el cos… Caminem dels moviments més bàsics als més complexos.

Segon bloc

03

Acabem l’entrenament amb un treball cardiovascular. Sovint intervàlic d’alta intensitat (HIIT) per la millora de la resistència cardiopulmonar. Utilitzem eines com la bicicleta Rogue Echo Bike, l’Skierg, Battle Ropes, Jump Ropes, etc… Acabem suant i donant tot el que queda abans de marxar a casa!

Tercer bloc

Treballant amb la teva parella, el vostre entrenador personal es dedicarà a preparar-vos entrenaments personalitzats perquè els dos hi pugueu treballar a la vegada, tenint així la millor companyia mentre entreneu i rebeu indicacions i correccions del vostre entrenador.

COM ÉS L’ESPAI D’ENTRENAMENT DEL NEXT TERRASSA I QUÈ EL FA ESPECIAL?

Com a centre d’entrenament personal i rendiment oferim entrenaments per a dos persones d’alta qualitat, i per aconseguir-ho hem creat un espai únic a Terrassa, amb l’última tecnologia i tota classe de material funcional.

Qualsevol persona, independentment del seu estat inicial de forma, trobarà el lloc on aconseguir els seus objectius aprofitant al màxim les hores d’entrenament al NEXT. Ajudem des de persones que just comencen a fer esport fins a esportistes olímpics o amateurs que volen aconseguir una millora en el seu rendiment.

TOTS ELS ENTRENADORS SÓN PREPARADORS FÍSICS COL·LEGIATS?

Al nostre centre d’entrenament personal i preparació física de Terrassa l’equip d’entrenadors personals està format exclusivament per professionals col·legiats, llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Tots ells amb formació complementària sobre alt rendiment, lesions esportives i salut. Aquest és un element clau per garantir la correcta execució de cada exercici i reduir el risc de lesió durant els entrenaments.

No creiem en les tradicionals rutines de gimnàs, on el client s’estanca, no té les eines per evolucionar i s’acaba avorrint o lesionant. A l’iniciar els entrenaments DUO del NEXT, hem dissenyat una sessió inicial d’avaluació i d’aprenentatge on:

Fem un repàs al teu historial mèdic i esportiu. Quin és el punt de partida?

Fixem objectius. On voleu arribar?

Realitzem una valoració funcional inicial.

Realitzem una sessió d’entrenament amb exercicis bàsics. T’ensenyem la correcta execució d’alguns exercicis i moviments.

Realitzem una entrevista. Cara a cara. Per conèixer les inquietuds i les necessitats.

ESCULL EL TEU PLA D'ENTRENAMENT

1 entrenament
setmanal

137/mes per persona

2 entrenaments
setmanals

251/mes per persona

3 entrenaments
setmanals

350/mes per persona

4 entrenaments
setmanals

469/mes per persona

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?