CURSOS DE FISIOTERÀPIA I ENTRENAMENT

L’equip de Fisioteràpia i Entrenament Personal valorem molt les formacions especialitzades de postgrau i per això volem ser el teu centre de referència. Els nostres cursos estan dirigits exclusivament a fisioterapeutes i entrenadors col·legiats amb titulació universitària i poden ser tipus workshops o cursos de cap de setmana.

Totes les formacions les imparteixen professors/es de renom de l’àmbit nacional i internacional. A les formacions dirigides pels professionals de Next descobriràs la nostra filosofia i metodologia de treball. Estem orgullosos de ser la seu dels cursos de formació d’ECUFIS (formació per fisioterapeutes) i ECUCAFD (formació per preparadors físics).

Tenim com a objectiu oferir cursos d’alta qualitat sobre recuperació i readaptació esportiva i d’entrenament personal. Si ets fisioterapeuta o entrenador personal t’esperem als cursos i als workshops que organitzem a NEXT Terrassa.

Cursos i Workshops de fisioterapia

Cursos

Cursos d’especialització de Fisioteràpia i Readaptació Esportiva i Entrenament Personal dirigits a fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics.

Aprèn dels millors a les formacions de cap de setmana que organitzem al nostre centre de Terrassa (Barcelona).

Workshops

El workshop és un taller de formació de curta durada (entre 3 i 5 hores) un matí o tarda al nostre centre de Terrassa (Barcelona).

Un curs on aprendre de manera pràctica i dinàmica d’experts del món de la fisioteràpia i l’entrenament personal.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
?>