workshop albert torner isquios

Inscriu-te ara al workshop “Proposta de treball actiu en lesions d’isquiosurals” amb l’Albert Torner, redaptador esportiu (llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Fisioteràpia) del RCD Espanyol de Barcelona. Aquest workshop consistirà en una proposta personal sobre la readaptació de la lesió muscular en el grup isquiotibial amb una breu introducció conceptual sobre el mecanisme de lesió, localització i una part més pràctica en la que es farà una proposta d’exercicis que es poden aplicar en les diferents fases del RTP de l’esportista. Aprofita aquesta oportunitat única de saber com abordar les lesions d’isquios amb l’Albert Torner.

DATA INICITARDOR 2021
DATA FINALTARDOR 2021
HORARI9 – 14H
SEUNEXT TERRASSA
PREU80€
DOCENTALBERT TORNER
Albert Torner, readaptador esportiu RCD Espanyol i R3 Manresa

OBJECTIUS

L’objectiu del workshop és que l’alumne conegui els diferents mecanismes de lesió i localització i que sigui capaç de triar aquells exercicis més adequats en cada fase de la readaptació esportiva en les lesions d’isquiosurals. Aprofita aquesta oportunitat única de saber com abordar les lesions d’isquios amb l’Albert Torner.

ALBERT TORNER

Albert Torner és Readaptador esportiu llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i diplomat en Fisioteràpia. Actualment combina la feina de Readaptador del 1r Equip del RCD Espanyol de Barcelona amb les tasques de gestió del centre R3 Manresa (centre especialitzat en la readaptació de lesions) del que n’és cofundador.

INSCRIU-TE AL WORKSHOP ARA!

Per inscriure’t al workshop Proposta de treball actiu en lesions d’isquiosurals” amb l’Albert Torner has de fer una transferència de 80€ al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i posar el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “WORKSHOP ALBERT”. A continuació ens has d’enviar un mail a hola@nexterrassa.com adjuntant el justificant de pagament i afegint les següents dades personals: nom, cognom, correu electrònic, mòbil, DNI i adreça. Recorda que tots els cursos i workshops tenen places limitades assignades per estricte ordre d’inscripció, no et quedis sense la teva!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About