Cursos fisioteràpia entrenament

Al NEXT estem d’aniversari! El projecte va començar a caminar tot just fa un any amb molta il·lusió. Ha estat un any particular on el COVID19 ens ha canviat la vida. Tot i això l’equip que formem el NEXT ha seguit creixent i cada vegada sou més les persones que us heu apropat la fàbrica tèxtil del Carrer Prat de la Riba perquè us ajudéssim amb els vostres objectius de salut i esport a través de la fisioteràpia i l’entrenament.

COM I QUAN VA NÉIXER EL NEXT, centre de fisioteràpia i entrenament?

El projecte NEXT va començar com una idea que volia recollir les necessitats dels esportistes de Terrassa dins un mateix espai. Un espai que pogués fusionar la Fisioteràpia i l’Entrenament. I és que al centre hi treballem fisioterapeutes i preparadors físics colze a colze. Aquesta nova metodologia ens dóna uns resultats increïbles quant a la recuperació de lesions i a la pràctica esportiva. Tenim com a objectiu una Fisioteràpia basada el moviment i en la millor tecnologia de diagnòstic i tractament (ecografia, INDIBA, pressoteràpia, punció seca, readaptació física…) i una Preparació Física adaptada a les necessitats de cada persona per integrar l’activitat física a la vida de cada persona. La nostra filosofia com a equip és utilitzat l’exercici i el moviment per ajudar-te a recuperar-te d’una lesió, prevenir-les o rendir com mai. 

QUE COM HEM VISCUT LA COVID19 AL NEXT?

Ha estat un any dur per culpa de la COVID19 i al NEXT no ens n’hem salvat. Vam tancar durant dos mesos per protegir-nos i protegir-vos i quan vam tornar a obrir la vostra resposta va ser excepcional. Heu confiat en la feina que fem i no vau dubtar en tornar a venir amb l’equip de fisioterapeutes i entrenadors quan la situació ho va permetre. Tenim la sort que molts heu confiat en la feina que hi fem, tant abans com després del confinament. Ara ens veiem amb més distància, les mans netes i amb unes mascaretes molt emprenyadores, però ens seguim veient. Per això us donem les gràcies, per la confiança i per apostar per nosaltres a l’hora de lluitar pels vostres objectius. Una vegada més GRÀCIES i ens veiem al carrer Prat de la Riba 88!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?