La vida de la Mariona Piñol sempre ha girat al voltant del tennis. Va créixer amb una raqueta a les mans i porta la competició a les venes. La seva passió li va obrir les portes en forma de beca per estudiar en una Universitat dels Estats Units i créixer com a tenista. Després de 7 anys a Amèrica va tornar a Terrassa i malauradament es va trencar el lligament creuat anterior. Aquesta és la seva història de superació al NEXT Terrassa!

COM COMENÇAR LA RECUPERACIÓ ABANS D’OPERAR-SE?

La Mariona tenia clar que volia recuperar-se de la lesió de lligament creuat anterior per tornar a jugar. Unes quantes setmanes abans de passar pel quiròfan va iniciar el treball al NEXT amb els fisioterapeutes i preparadors físics per guanyar força, mobilitat i eliminar l’edema propi de la lesió. Gràcies a tot l’esforç va arribar al quiròfan en unes condicions excepcionals que han ajudat en la seva recuperació després d’operar-se.

COM VA SER LA OPERACIÓ DEL CREUAT ANTERIOR?

Vam acompanyar a la Mariona durant la seva operació amb l’equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica COTCAT a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Una experiència única que ens ajuda a millorar el disseny del pla de tractament i així ho vam reflectir en aquesta entrada al blog. 

TORNAR A CÓRRER I JUGAR DESPRÉS DE L’OPERACIÓ

Un dels moments més emocionants després de tota la recuperació de reconstrucció del lligament creuat anterior és tornar a sentir-se esportista. Això passa quan, després de moltes setmanes de treball específic al NEXT, tornes a córrer i agafar la raqueta. Aquesta sensació és única i transporta a la persona al punt on era abans de lesionar-se. Sens dubte pels fisioterapeutes i readaptadors també és molt emocionant ja que arribem a un dels objectius més esperats de la recuperació. La Mariona és una de les moltes persones que hem ajudat en aquest procés. Com sempre diem una lesió és una oportunitat per créixer, per aprendre i valorar com de bé s’està quan no hi ha lesions. 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About