El Jordi Perich és el xef de Cal Carter, el famós restaurant de Mura. Allà persegueix l’èxit a la cuina entre estrès i un ritme de feina molt alt. Els últims anys la feina l’absorbia i no el deixava cuidar-se gens però ara ha aconseguit transformar el seu cos, perdre pes i gaudir de l’esport. Aquesta és la seva experiència amb l’entrenament personal amb els preparadors físics del NEXT Terrassa. 

QUÈ IMPLICA SER CUINER D’UN GRAN RESTAURANT?

Segons explica el Jordi Perich ser xef d’un restaurant gran com Cal Carter implica uns grans volums de feina i un gran estrès. Cal Carter és una icona del Vallès i de Mura i la tradició familiar també comporta una gran responsabilitat. La seva dedicació és absoluta i, com ens diu, sempre dóna voltes en com fer les coses millor. Va arribar al NEXT Terrassa amb ganes de canviar estils de vida i poder viure molt millor. L’esport ara forma part de la seva vida igual que la cuina. Les dues peces juntes el permeten arribar allà on es proposa.

LA IMPORTÀNCIA DE L’ESPORT A LA CUINA

Com ens explica el Jordi fer esport cada setmana i entrenar al NEXT Terrassa li permeten treballar com mai i gaudir de la vida i de la mateixa cuina. Els últims anys la feina semblava sobrepassar-lo i no trobava mai el moment per moure’s, diu “la meva vida era un acordió entre guanyar i perdre pes”. Una roda que es fa gran i que mai et dóna descans. Va arribar un moment que va dir prou i va ficar fil a l’agulla. Ara fa més esport que mai i això també li permet treballar i aguantar molt més. Ens quedem amb la seva frase “penso que fer esport et fa estar bé amb tu mateix”

ENTRENAment, PERDRE PES I VIURE MILLOR

El Jordi va començar a seguir els entrenaments personals al NEXT Terrassa. En mig any va perdre 10kg, va millorar radicalment la forma física, es va enganxar a la bicicleta i al trailrunning. Un canvi físic que li permet arribar a tot arreu. Al NEXT Terrassa l’ajudem amb un entrenament global de tot el cos perquè l’ajudi tant quan està a la cuina de Cal Carter com quan surt a córrer per muntanya. Cansar-se menys a la feina i fent esport i gaudir de cada moment!

Si vols canviar el teu estil de vida, gaudir de l’esport o no patir lesions o dolors per culpa de la feina ara és el moment. Inverteix en qualitat de vida i forma equip amb els nostres preparadors físics. L’entrenament personal és el que necessites, t’esperem al NEXT Terrassa!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?