Maillot Carlos Verona Movistar

Aprofitant el pas del Carlos Verona pel NEXT per completar els seus entrenaments de força ens hem animat a aparèixer al famós #VeronaVlog. El Jordi Lázaro, un dels nostres preparadors físics, dirigint una sessió de CORE per a ciclistes amb el Carlos. No us el perdeu! I per tots els fans del Movistar Team i del ciclisme us animem a participar al sorteig. ¡Guanya el mallot del Carlos Verona al nostre compte d’instagram (participa aquí!).

RUTINA DE CORE PER A CICLISTES

Molts ciclistes ens pregunteu quins exercicis s’han de fer cada setmana per treballar el CORE. La veritat és que hi ha moltes possibilitats. Sempre dependrà de la persona i la seva condició física. En aquest #VeronaVlog el Jordi, un dels preparadors físics del NEXT us proposa 5 exercicis bàsics per treballar el CORE. Esperem que us animeu a fer-los cada setmana, els aneu afegint complexitat i, com diu el Carlos, sigueu regulars! Recordeu assessorar-vos amb un preparador físic col·legiat a l’hora de dissenyar els plans d’entrenament i fer el treball de força. I si encara no estàs subscrit al canal del nostre amic Carlos Verona aprofita i viu des de dins la preparació i emoció d’un dels gregaris més respectats del Worl Tour!

GUANYA EL MALLOT DEL MOVISTAR DEL CARLOS VERONA

Sabem que cada any estàs enganxat davant de la pantalla seguint de prop el Tour, la Vuelta, el Giro i totes les clàssiques. Sabem que gaudeixes cada vegada que surts en bici, sigui sol o acompanyat. I sabem que, com nosaltres, gaudeixes seguint de prop els grans equips i tots els seus corredors. I és per això que et volem regalar el mallot oficial del Movistar Team. Entra ara al nostre compte d’instagram (@nexterrassa) i participa i guanya el mallot del Carlos Verona signat pel corredor del conjunt espanyol. Et desitgem molta sort i que el puguis lluir per les teves carreteres!

COM ENTRENAR LA FORÇA AL CICLISME?

Si ets ciclista i encara no entrenes la força no saps el que et perds! Recupera l’última entrada que vam dedicar explicant quina rutina de treball de força fa el Carlos Verona al NEXT. Hi repassem quatre exercicis clau que podràs fer al gimnàs per millorar la teva preparació física. I és que el treball de força t’ajudarà a evitar lesions, rendir molt més i fer que la fatiga tardi més a arribar. No t’oblidis d’aquesta part tan important dels teus entrenaments. I si tens dubtes ja saps on buscar preparadors físics col·legiats especialitzats en treball de força!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?