Clinica de fisioterapia Terrassa

Si tens llicència federativa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i tens un sinistre escalant, a la muntanya, esquiant o anant en bicicleta pots recuperar-te al NEXT. Aprofita aquesta oportunitat única per recuperar-te amb nosaltres, el teu equip de fisioterapeutes, readaptadors i entrenadors. Si ets de la FEEC fes la rehabilitació al NEXT amb un equip altament especialitzat. T’esperem!

COM ÉS LA REHABILITACIÓ PELS SOCIS DE LA FEEC AL NEXT TERRASSA?

La rehabilitació pels socis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya al NEXT és exactament com la de la resta de clients privats del nostre centre. Tota l’atenció és absolutament personalitzada i amb un sol fisioterapeuta per a tu. Una hora de treball amb el nostre equip de fisioteràpia i recuperació de lesions. Utilitzarem tècniques com INDIBA, la punció seca, la teràpia manual, l’ecografia i tota mena d’exercicis. I és que tenim un gimnàs de 150 metres quadrats especialitzat en recuperació de lesions per ajudar-te en cada pas de la rehabilitació.

PUC FER LA REHABILITACIÓ DE LA FEEC AL NEXT?

Si pateixes un accident escalant, caminant a la muntanya, esquiant o anant en bicicleta has de trucar a la FEEC i posar-te en contacte amb l’Agrupació AMCI d’Assegurances i Reassegurances, SA. al telèfon 900 120 180. Ells et confirmaran que pots venir a fer la rehabilitació amb nosaltres. Amb la factura que et facilitem ells s’encarregaran de retornar-te el 100% de l’import total. Pots consultar el “Procediment en cas d’accident” de la FEEC clicant aquí. I si a més vols saber quins passos seguir en cas d’accident et recomanem aquest article que signa l’equip del Grup d’Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat de Catalunya (GRAE).

Grup d’Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat de Catalunya

LA REHABILITACIÓ COM A SOCI DE LA FEEC INCLOU LA RECUPERACIÓ ESPORTIVA?

Sí! La recuperació esportiva és el procés de readaptació des del diagnòstic de la lesió amb ecografia fins a la tornada a l’esport. En les primeres sessions els fisioterapeutes t’ajudaran amb tota mena d’eines, com l’INDIBA, la teràpia manual o la punció seca, i t’introduiran el treball de força i mobilitat al gimnàs. Quan superis les primeres etapes de la recuperació els entrenadors s’ocuparan d’augmentar les càrregues d’entrenament per acompanyar-te fins al final. Som especialistes en recuperació de lesions i en què tornis a gaudir de l’esport sigui l’esquí, la bicicleta, les curses de muntanya o l’escalada. Aprofita si ets de la FEEC fes la rehabilitació al NEXT.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About