Clinica de fisioterapia Terrassa

Si tens llicència federativa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i tens un sinistre escalant, a la muntanya, esquiant o anant en bicicleta pots recuperar-te al NEXT. Aprofita aquesta oportunitat única per recuperar-te amb nosaltres, el teu equip de fisioterapeutes, readaptadors i entrenadors. Si ets de la FEEC fes la rehabilitació al NEXT amb un equip altament especialitzat. T’esperem!

COM ÉS LA REHABILITACIÓ PELS SOCIS DE LA FEEC AL NEXT TERRASSA?

La rehabilitació pels socis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya al NEXT és exactament com la de la resta de clients privats del nostre centre. Tota l’atenció és absolutament personalitzada i amb un sol fisioterapeuta per a tu. Una hora de treball amb el nostre equip de fisioteràpia i recuperació de lesions. Utilitzarem tècniques com INDIBA, la punció seca, la teràpia manual, l’ecografia i tota mena d’exercicis. I és que tenim un gimnàs de 150 metres quadrats especialitzat en recuperació de lesions per ajudar-te en cada pas de la rehabilitació. Un model totalment diferent als centres de mútues de rehabilitació convencionals.

PUC FER LA REHABILITACIÓ DE LA FEEC AL NEXT?

Sí! Com a sòci o sòcia de la FEEC pots gaudir d’una recuperació totalment personalitzada i individual amb un equip altament especialitzat format per fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics. Sabem que la teva recuperació és única i que no es pot basar en màquines o protocols tradicionals. Per això et proposem un programa integral per a recuperar totes les teves capacitats pera tornar a gaudir del que més t’grada.

composició corporal

LA REHABILITACIÓ COM A SOCI DE LA FEEC INCLOU LA RECUPERACIÓ ESPORTIVA?

Sí! La recuperació esportiva és el procés de readaptació des del diagnòstic de la lesió amb ecografia fins a la tornada a l’esport. En les primeres sessions els fisioterapeutes t’ajudaran amb la millor tecnologia, com l’INDIBA, la teràpia manual o la punció seca, i t’introduiran el treball de força i mobilitat al gimnàs. Quan superis les primeres etapes de la recuperació els readaptadors s’ocuparan d’augmentar les càrregues d’entrenament per acompanyar-te fins al final. Som especialistes en recuperació de lesions i en què tornis a gaudir de l’esport sigui l’esquí, la bicicleta, les curses de muntanya o l’escalada. Aprofita si ets de la FEEC fes la rehabilitació al NEXT.

QUINS PASSOS SEGUIR EN CAS D’ACCIDENT?

Si pateixes un accident escalant, caminant a la muntanya, esquiant o anant en bicicleta i vols fer la rehabilitació al NEXT has de trucar a la FEEC i posar-te en contacte amb l’Agrupació AMCI d’Assegurances i Reassegurances, SA. al telèfon 900 120 180. Des del NEXT hi col·laborem, així que et confirmaran que pots venir a fer la rehabilitació amb nosaltres. Pots consultar el “Procediment en cas d’accident” de la FEEC clicant aquí. I si a més vols saber quins passos seguir en cas d’accident et recomanem aquest article que signa l’equip del Grup d’Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat de Catalunya (GRAE).

Grup d’Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat de Catalunya
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?