El Jose Miguel Aguililla Liñan és un reconegut fisioterapeuta del panorama nacional: està acabant el seu doctorat, ha publicat diversos articles, ha voltat per tot Espanya impartint formacions, és professor titular a la Universitat Gimbernat i és expert en ecografia de l’extremitat superior. Tenir-lo a dins de l’equip del NEXT és un autèntic luxe del qual tots els fisioterapeutes i pacients se’n poden beneficiar. Aquestes són algunes de les claus per ser fisioterapeuta, professor i doctorand a la vegada i com el Jose Miguel ho aconsegueix amb èxit.

I EL JOSE, PER QUÈ UTILITZA ALGORITMES DE VALORACIÓ?

El motiu principal pel qual el Jose treballa amb algoritmes de valoració és perquè ajuden a ordenar els coneixements en una base sòlida gràcies a la qual confeccionar hipòtesis diagnòstiques encertades. Conèixer els algoritmes de valoració claus en l’exploració i diagnòstic de síndromes de dolor prevalent del sistema neuro múscul-esquelètic esdevé una peça clau per ajudar a pacients de tota mena. De fet un dels objectius específics de l’internship de Fisioteràpia és aprendre a utilitzar, i integrar, els diferents mètodes d’avaluació en fisioteràpia neuro-múscul-esquelètica en pacients reals. 

Centre de Fisioteràpia i Entrenament Personal I NEXT Terrassa

PROFESSOR TITULAR DE FISIOTERÀPIA A GIMBERNAT

Ser fisioterapeuta, professor i doctorand a la vegada està a l’abast de molt poques persones. El Jose Miguel Aguililla és graduat en Fisioteràpia per l’Escola de Fisioteràpia Gimbernat, on hi treballa com a professor titular des de fa alguns anys. Allà ensenya als futurs i futures fisioterapeutes al Grau de Fisioteràpia. Una de les seves grans motivacions és donar-los eines perquè siguin uns grans professionals. A més actualment està fent el doctorat en Ciències de la Salut centrat en l’abordatge dels problemes múscul-esquelètics de l’extremitat superior.

Centre de Fisioteràpia i Entrenament Personal I NEXT Terrassa

UNA PEÇA CLAU DE L’INTERNSHIP DE FISIOTERÀPIA

El Jose Miguel és una peça clau de l’Internship de Fisioteràpia del NEXT. Una innovadora experiència formativa única perquè d’altres fisioterapeutes puguin veure com treballa l’equip de fisioterapeutes, readaptadors i entrenadors. Gràcies a aquesta estada formativa els professionals viuen de primera mà com treballa un equip multidisciplinar en l’abordatge de tot tipus de pacients i amb tota mena de lesions. Una gran oportunitat per viure de prop processos de recuperació des del diagnòstic fins a la tornada a l’activitat esportiva. 

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
Centre de Fisioteràpia i Entrenament Personal I NEXT Terrassa
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About