Els entrenadors del NEXT Terrassa han preparat 5 sessions més d’entrenament perquè puguis entrenar allà on vagis de vacances. Pots recuperar les cinc primeres rutines d’entrenament clicant aquí. Veuràs que no et farà tenir materia i que totes les rutines segueixen la mateixa dinàmica que els entrenaments del NEXT: mobilitat, escalfament, treball de força i un HIIT (alta intensitat).

Com escalfar abans d’entrenar?

Abans de començar amb exercicis de força recorda preparar el teu cos amb el foam roller i els exercicis de mobilitat. L’escalfament o warm-up és fonamental per evitar lesions i entrenar de la millor manera possible. És la millor manera perquè el teu cos es pugui anticipar a tots els estímuls que rebrà durant les rutines d’entrenament que t’hem preparat. Al principi dels vídeos trobaràs alguns exercicis d’escalfament senzills.

SESSIÓ 6 D’ENTRENAMENT

SESSIÓ 7 D’ENTRENAMENT

SESSIÓ 8 D’ENTRENAMENT

SESSIÓ 9 D’ENTRENAMENT

SESSIÓ 10 D’ENTRENAMENT

com són els entrenaments personals al NEXT?

Les sessions d’entrenament al NEXT són individuals o en parella i t’hi proposem exercicis exclusivament dissenyats per a les teves necessitats i objectius. No són un servei exclusiu per a esportistes professionals, sinó que són el model d’entrenament ideal per a qualsevol persona. És l’única manera perquè l’entrenador pugui fer correccions, proposi exercicis 100% adaptats al client i s’aconsegueixin els objectius.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?