Els entrenadors del NEXT Terrassa han preparat 10 sessions d’entrenament perquè puguis entrenar allà on vagis de vacances i sense que et faci falta tenir material. Totes les rutines segueixen la mateixa pauta que els entrenaments al NEXT: mobilitat, escalfament, treball de força i un HIIT (alta intensitat). Pots consultar les 5 sessions següents clicant aquí!

COM ENTRENAR DURANT LES VACANCES SENSE MATERIAL?

Per entrenar mentre estiguis de vacances no et cal material, però si en tens pots augmentar la dificultat dels exercicis. Recorda que la tècnica és més important que la intensitat i que has de parar especial atenció als genolls, al maluc i a l’esquena durant la realització de tots els exercicis. Fixa’t com es realitzen els exercicis als vídeos i recorda hidratar-te bé durant tot l’entrenament.

SESSIÓ 1 D’ENTRENAMENT

SESSIÓ 2 d’ENTRENAMENT

SESSIÓ 3 D’ENTRENAMENT

SESSIÓ 4 D’ENTRENAMENT

SESSIÓ 5 D’ENTRENAMENT

Com MILLORAR els hàbits de vida?

Si vols fer un canvi d’hàbits i posar-te en forma i trobar la teva millors versió t’esperem als entrenament personals o entrenament DUO (parelles). El nostre equip d’entrenadors t’ajudarà per aconseguir aquest objectiu. Un canvi de vida perquè et sentis millor que mai.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?