Internship Fisioteràpia Esportiva Readaptació

La recuperació de lesions i readaptació esportiva és la fase final de la rehabilitació d’una lesió on es prepara a la persona per tornar a practicar esport. En aquesta fase hi participen fisioterapeutes i preparadors físics especialitzats en exercici terapèutic i l’objectiu final és poder tornar a competir amb garanties. Si t’has lesionat i tens ganes de tornar a gaudir de l’esport t’expliquem què és la readaptació esportiva i què no pot faltar en la teva recuperació.

Estàs cansat de la rehabilitació que no avança a base de màquines?

Al NEXT Terrassa sabem que l’èxit de la recuperació d’una lesió passa per tornar a fer tot allò que es feies abans de fer-te mal. Ja siguis esportista o hagis hagut de passar pel quiròfan l’objectiu sempre serà el mateix: tornar a la normalitat. Davant d’aquest gran objectiu ens volem desmarcar dels processos de rehabilitació basats en màquines de calor i exercicis no individualitzats. La Fisioteràpia és molt més que tot això i la readaptació esportiva t’ha de portar fins al final del procés.

El teu gimnàs de recuperació de lesions a Terrassa

Volem apostar per guiar-te en tot el procés de recuperació de lesions i readaptació esportiva de forma personalitzada, amb exercicis específics i que avancin, amb ganes de treballar i formar un bon equip plegats. Per aquest motiu al NEXT Terrassa disposem d’un gimnàs especialitzat en recuperació i readaptació física. Un espai on tothom pugui trobar-se còmode i ben ates en el seu procés de rehabilitació. Al NEXT Terrassa trobaràs un equip de fisioterapeutesreadaptadors i preparadors físics preparats per dissenyar un pla de recuperació específic pel teu cas. Forma equip amb nosaltres i torna a ser qui erets.

Com a centre especialitzat en Fisioterapia esportiva oferim un servei integral per ajudar-te desde el diagnòstic fins a la plena recuperació. T’acompanyem en tot el procés perquè aconsegueixis els teus objectius. Per aconseguir-ho realitzem una primera visita per conèixer quina és la lesió, fem un diagnòstic amb el suport de l’ecografia pròpia i a partir d’aquí podem dissenyar un pla de recuperació. Un pla que s’adapta a les teves necessitats, siguis esportista professional, amateur o portis una vida sedentària.

Recorda que el més important abans d’iniciar un procés de Recuperació de lesions i Readaptació esportiva serà tenir un diagnòstic precís. És per això que al NEXT Terrassa disposem d’ecografia múscul esquelètica. Dissenyarem un pla de tractament a mida dels teus objectius, capacitats i esports. Posa’t en mans dels nostres fisioterapeutes, readaptadors esportius i preparadors físics i deixa enrera la lesió. Recorda que pots reservar cita al NEXT clicant a aquest botó!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?