Curso lesiones ligamento cruzado anterior

Inscriu-te ara al curs Protocol de Recuperació del Lligament Creuat Anterior amb l’Enric Grau, co-director del NEXT Terrassa i professor a la UManresa – Universitat Central de Catalunya. Es tractarà d’una jornada teòrica i pràctica on treballar la valoració de cada fase i els criteris per tal d’avançar en el tractament de la reconstrucció del lligament creuat anterior des de la fase pre-quirúrgica fins a la tornada a la competició. Descobrireu, per exemple, totes les proves funcionals, els tests de valoració així com les eines de mesura per saber com i quan avançar en cada fase de forma segura. Es tracta d’un curs altament especialitzat dirigit a professionals de la salut, la preparació física i la readaptació de lesions. Atenció, places limitades i adjudicades per ordre d’inscripció.

DATA INICI14/05/2022
DATA FINAL15/05/2022
HORARI9 – 13:30h, 15-19h, 9-14h
SEUNEXT TERRASSA
PREU270€
DOCENTENRIC GRAU

OBJECTIUS

L’objectiu del curs de Protocol de Recuperació de Lesions de Lligament Creuat Anterior recau en mostrar la metodologia de treball que seguim l’equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics del NEXT Terrassa en la valoració de l’evolució de les lesions de lligament creuat anterior. Descobriràs les fases de treball que seguim i quan decidim evolucionar d’una fase a una altra. També coneixeràs tots els criteris de progressió amb les proves funcionals, tests específics i mesures que acompanyen la pressa de decisions. Una jornada on provar i experimentar a casa nostra, amb el nostre material i professionals.

ENRIC GRAU

L’Enric Grau és graduat en Fisioteràpia per la UManresa – Universitat Central de Catalunya on hi treballa com a professor al Grau de Fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut des de l’any 2016. A més, ha treballat en la recuperació d’esportistes d’elit i combina la docència universitària amb la clínica al NEXT Terrassa, del qual n’és co-fundador i director. Està especialitzat en recuperació i readaptació de lesions esportives, especialment de lligament creuat anterior, de la qual en coordina el protocol de treball del NEXT.

EL TRACTAMENT NO POT AVANÇAR EN FUNCIÓ DE LES SETMANES POST INTERVENCIÓ

CONEIX LA NOSTRA METODOLOGIA DE TREBALL

Si vols preparar-te pel workshop, aquí pots recuperar totes les entrades del nostre blog que hem dedicat a la recuperació del lligament creuat anterior, així com la nostra experiència a dins del quiròfan, de la mà de l’equip de cirurgia ortopèdica del COTCAT.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?