Curso lesiones ligamento cruzado anterior

Inscriu-te ara al workshop sobre el Protocol de Progressió en lesions de LCA (lligament creuat anterior) amb l’Enric Grau, co-director del NEXT Terrassa i professor a la UManresa – Universitat Central de Catalunya. Una jornada totalment pràctica on treballar la valoració de cada fase i els criteris per avançar en el tractament de la reconstrucció del lligament creuat anterior des de la fase pre-quirúrgica fins a la tornada a la competició. Descobreix les proves funcionals, tests de valoració i eines de mesura per saber com i quan avançar en cada fase de forma segura. Un workshop dirigit a professionals de la salut, la preparació física i la readaptació de lesions. Places limitades i adjudicades per ordre d’inscripció.

DATA INICIPRÒXIMAMENT
DATA FINALPRÒXIMAMENT
HORARI9 – 14H
SEUNEXT TERRASSA
PREU80€
DOCENTENRIC GRAU

OBJECTIUS

L’objectiu del workshop recau en mostrar la metodologia de treball que seguim l’equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics del NEXT Terrassa en la valoració de l’evolució de les lesions de lligament creuat anterior. Descobriràs les fases de treball que seguim i quan decidim evolucionar d’una fase a una altra. Tots els criteris de progressió amb les proves funcionas, tests específics i mesures que acompanyen la pressa de decisions. Una jornada totalment pràctica on provar i experimentar a casa nostra, amb el nostre material i professionals.

ENRIC GRAU

L’Enric Grau és graduat en Fisioteràpia per la UManresa – Universitat Central de Catalunya on hi treballa com a professor al Grau de Fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut des de l’any 2016. Ha treballat en la recuperació d’esportistes d’elit i combina la docència universitària amb la clínica al NEXT Terrassa, del qual n’és co-fundador i director. Està especialitzat en recuperació i readaptació de lesions esportives, especialment de lligament creuat anterior, de la qual en coordina el protocol de treball del NEXT.

EL TRACTAMENT NO POT AVANÇAR EN FUNCIÓ DE LES SETMANES POST INTERVENCIÓ

CONEIX LA NOSTRA METODOLOGIA DE TREBALL

INSCRIU-TE AL WORKSHOP ARA!

Per inscriure’t al workshop Protocol de progressió en lesions de LCA (lligament creuat anterior) amb l’Enric Grau has de fer una transferència de 80€ al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i posar el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “WORKSHOP LCA”. A continuació ens has d’enviar un mail a hola@nexterrassa.com adjuntant el justificant de pagament i afegint les següents dades personals: nom, cognom, correu electrònic, mòbil, DNI i adreça. Recorda que tots els cursos i workshops tenen places limitades assignades per estricte ordre d’inscripció, no et quedis sense la teva!

Si vols preparar-te pel workshop pots recuperar aquestes entrades del nostre blog que hem dedicat a la recuperació del lligament creuat anterior i a la nostra experiència a dins del quiròfan amb l’equip de cirurgia ortopèdica del COTCAT.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About