Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Molts fisioterapeutes ens escriuen preguntant quins cursos o màsters de Fisioteràpia els recomanen per especialitzar-se en exercici terapèutic, algoritmes de valoració o ecografia. Durant anys hem cursat tota mena de formacions i tot i que moltes són recomanables en la majoria notem massa distància entre la teoria i la pràctica. És per això que hem dissenyat la formació que ens hagués agradat rebre com alumnes. Descobreix per què fer l’internship de Fisioteràpia amb el nostre equip a casa nostra!

QUINA DURADA TÉ L’INTERNSHIP DE FISIOTERÀPIA?

L’internship de Fisioteràpia és una estada formativa de quatre setmanes de duració amb el nostre equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics. Durant aquest període trobaràs sessions teòriques i sessions pràctiques amb pacients reals. Prèviament a iniciar el període formatiu ens posarem en contacte amb tu per saber en quines àrees de coneixement estàs més interessat: ecografia múscul esquelètica, algoritmes de valoració, regions concretes, exercici terapèutic… Adaptarem la formació als teus objectius professionals. A més podràs escollir els dies que et vagin millor per venir a fer les sessions formatives. Quatre setmanes de formació específica i adaptada a les teves necessitats acompanyant l’equip de fisioterapeutes ir eadaptadors.

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
200626_NEXT-205

QUÈ APRENDRÉ FENT L’INTERNSHIP?

Quan ens preguntem per què fer l’internship de Fisioteràpia i que s’hi pot aprendre expliquem que va més enllà d’una tècnica o mètode. Volem posar sobre la taula l’evidència existent però fer-ho amb pacients reals al davant. No ens agraden les teories no aplicables. Pots consultar els 10 mòduls formatius de que consta l’internship clicant aquí que tenen com a objectiu:

1. Aprendre a utilitzar, i integrar, els diferents mètodes d’avaluació en fisioteràpia neuro-múscul-esquelètica en pacients reals.

2. Aprendre a realitzar ecografia múscul esquelètica.

3. Aprendre a utilitzar les diferents eines terapèutiques durant les diferents fases del tractament de fisioteràpia.

4. Aprendre a utilitzar les diferents eines terapèutiques durant les diferents fases del tractament de fisioteràpia.

5. Aprendre a utilitzar l’exercici terapèutic amb els pacients amb patologies neuro-múscul-esquelètiques.

6. Aprendre a combinar l’exercici terapèutic amb altres modalitats de tractament.

7. Aprendre a utilitzar les diferents eines terapèutiques durant les diferents fases del tractament de fisioteràpia.

8. Desenvolupar un pensament crític i una presa de decisions clínica basada en l’evidència dins el marc biopsicosocial.

9. Aprendre a integrar la fisioteràpia dins d’un equip multidisciplinari.

10. Desenvolupar habilitats comunicatives per a una correcta relació fisioterapeuta-pacient-equip.

T’AGRADARIA TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Completar l’internship és la millor manera de conèixer l’equip professional de fisioterapeutes i entrenadors del NEXT així com la filosofia de treball que ens uneix. L’estada formativa també és la millor manera d’entrar a la borsa de treball del centre. Totes les persones que el realitzen hi entren directament. Aprèn de tot l’equip de professionals i fes-te un lloc al NEXT, t’estem esperant! Recorda que a cada convocatòria només hi ha 4 places disponibles per garantir la qualitat de l’estada formativa i que sigui una experiència el màxim individualitzada possible.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?