Inscriu-te al workshop Avaluació, adaptació i optimització dels patrons de moviment amb la Clara Bergé, fisioterapeuta i doctoranda en Ciències de la Salut. Aprèn a desenvolupar un sistema pràctic, ràpid i efectiu que permeti una adequada avaluació dels patrons de moviment funcional . Un workshop on potenciar les teves habilitats per reconèixer possibles alteracions o disfuncions dels patrons de moviment i saber si són o no modificables i optimitzar la selecció d’exercicis d’acord amb l’avaluació de les capacitats funcionals i els objectius i les necessitats de la persona. Recorda que aquest taller està dirigit a professionals de la salut, la preparació física i la readaptació de lesions o estudiants d’últim any de grau (fisioteràpia, podologia, ciències de l’activitat física i de l’esport…). Places limitades i adjudicades per ordre d’inscripció.

DATA INICI19 JUNY 2021
DATA FINAL19 JUNY 2021
HORARI9 – 14H
SEUNEXT TERRASSA
PREU80€
DOCENTCLARA BERGÉ

OBJECTIUS

Els objectius principals del workshop amb la Clara Bergé giren entorn a desenvolupar un sistema pràctic, ràpid i efectiu que permeti una adequada avaluació del patrons de moviment funcional. També pretén proporcionar habilitats per reconèixer possibles alteracions o disfuncions dels patrons de moviment i saber si són o no modificables. Finalment i seguint la valoració realitzada es pretén realitzar una selecció d’exercicis en base a l’avaluació de les capacitats funcionals i els objectius i les necessitats de la persona.

CLARA BERGÉ

La Clara Bergé és Graduada en Fisioteràpia i ha cursat el Màster Oficial en Fisioteràpia de l’Esport i Readaptació a l’Activitat Física. Actualment també està realitzant el seu doctorat en Ciències de la Salut, que convina amb l’atenció a la clínica en l’àmbit privat. A més és docent universitària i una gran promotora, divulgadora i educadora per a la salut des de #PlanBe Fisioterapia. Aprofita aquesta oportunitat única per aprendre d’una gran professional amb el workshop que ha preparat per a tu.

L’EXERCICI ÉS UNA FASE INDISPENSABLE DEL TRACTAMENT

CLARA BERGÉ

INSCRIU-TE AL WORKSHOP ARA!

Per inscriure’t al workshop Avaluació, adaptació i optimització dels patrons de moviment funcional amb la Clara Bergé has de fer una transferència de 80€ al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i posar el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “WORKSHOP CLARA”. A continuació ens has d’enviar un mail a hola@nexterrassa.com adjuntant el justificant de pagament i afegint les següents dades personals: nom, cognom, correu electrònic, mòbil, DNI i adreça. Recorda que tots els cursos i workshops tenen places limitades assignades per estricte ordre d’inscripció, no et quedis sense la teva!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?