Una de les claus en l’èxit en qualsevol intervenció quirúrgica de traumatologia és el treball en equip entre cirurgians i fisioterapeutes. Al NEXT Terrassa, com a experts en rehabilitació i recuperació de lesions, estem molt satisfets de treballar amb l’equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica COTCAT colze a colze. Opera’t al COTCAT i fes la recuperació al NEXT per poder tornar a gaudir de l’esport en plenes condicions.

QUI són els cirurgians de traumatologia del COTCAT TERRASSA?

L’equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica de Catalunya COTCAT està format per traumatòlegs especialitzats en cirurgia ortopèdica de cada regió del cos. Hi trobaràs experts en maluc, genoll, turmell, peu… Un equip altament especialitzat amb el que els fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics del NEXT estem encantats de col·laborar. Aquests són alguns dels traumatòlegs i cirurgians de l’equip COTCAT:

  • Dr. Carles Morera: especialista COT i cirurgia de la columna vertebral
  • Dr. Santiago Sabatés: especialista en COT i cirurgia protèsica articular
  • Dra. Bárbara Lozano: especialista COT i cirurgia protèsica articular
  • Dr. Josep Sales: especialista COT i traumatología deportiva 
  • Dr. Alberto Bailez: especialista COT i cirurgia de peu i turmell
  • Dr. Xavier Piqueras: especialista COT i patologia del membre superior
  • Dr. Jordi Gibert: especialista en medicina de l’esport

ON FER LA REHABILITACIÓ DESPRÉS D’UNA OPERACIÓ?

Si has hagut de passar per quiròfan amb l’equip COTCAT cal que facis la millor recuperació possible per tornar a gaudir de l’esport sense dolor ni limitacions. Al NEXT Terrassa tenim un equip especialitzat de fisioterapeutes i readaptadors que t’ajudarà des de la preparació per la operació fins a la tornada a l’esport. Disposem de més de 350m2 entre gimnàs i sales de Fisioteràpia, tot preparat per ajudar-te en la teva rehabilitació. Inverteix en una recuperació i rehabilitació 100% personalitzada amb un equip amb més de 10 anys d’experiència. Opera’t al COTCAT i fes la recuperació al NEXT, t’estem esperant!

SI SÓC DE LA FEEC PUC FER LA REHABILITACIÓ AL NEXT?

Si pateixes un accident en bicicleta, escalant o caminant a la muntanya pots fer tota la rehabilitació al NEXT. Hauràs de trucar a la FEEC i posar-te en contacte amb l’Agrupació AMCI d’Assegurances i Reassegurances, SA. al següent telèfon 900 120 180. Recorda que gràcies a la seva autorització podràs venir a fer la rehabilitació amb nosaltres. Amb la factura que et facilitem ells s’encarregaran de retornar-te el 100% de l’import total. Repesca aquesta entrada dedicada als federats de la FEEC que busquen informació sobre com sol·licitar visita amb el metge o sessions de rehabilitació clicant aquí. Opera’t al COTCAT i fes la recuperació al NEXT gràcies a la FEEC.

ON VISITAR-ME AMB L’EQUIP COTCAT TERRASSA?

Per visitar-te amb l’equip COTCAT hauràs d’anar  l’Aptima Centre Clínic de Mútua de Terrassa. És a tocar de l’estació de ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (parada Terrassa-Vallparadís) i a pocs minuts caminant del NEXT. A continuació et deixem el link de contacte directe. Si vols saber més sobre l’experiència dels nostres fisioterapeutes amb el seu equip pots fer una ullada a les següents entrades dels dies que hem acompanyat els seus cirurgians al quiròfan.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About