Mallot cx pro gobik next

Ja tens disponible el nou mallot CX PRO GOBIK NEXT edition 2022. Una edició limitada que només podràs comprar fins al divendres dia 6 de maig. A la mateixa comanda pots comprar el culot curt model LIMITED K7 3.0. En tractar-se d’una comanda prefabricació no és possible la devolució ni el canvi de talla. El temps estimat d’entrega són sis setmanes. Una vegada arribi la comanda, t’avisarem perquè la vinguis a recollir al NEXT Terrassa.

COM COMPRAR L’EQUIPACIÓ GOBIK DEL NEXT?

Per comprar el mallot CX PRO GOBIK NEXT edition 2022 i el culot LIMITED K7 3.0 has de fer una transferència al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i afegir el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “NEXT GOBIK”.

A continuació envia’ns un mail a info@nexterrassa.com, amb el justificant de compra, i confirma’ns quina talla vols per a cada peça.

  • MALLOT CX PRO CURT UNISEX PVP 50€
  • CULOT LIMITED K7 3.0 NOI 60€
  • CULOT LIMITED K7 3.0 NOIA 60€

COM TRIAR LA TALLA DE MALLOT GOBIK?

Les mesures de la guia de talles es basen en mesures fetes directament sobre el cos. Per fer la mesura, utilitzeu una cinta mètrica flexible. Identifica les teves mesures a la taula. Recorda que si tens una mesura entre dues mides és preferible que seleccionis la mida més gran. Cada peça es fabrica amb un ajust únic i s’indica a la descripció de la peça:

QUINS EQUIPS CICLISTES CONFIEN EN GOBIK?

Cada vegada més equips ciclistes professionals aposten per GOBIK. Alguns d’ells competeixen en els circuits internacionals de ciclisme de carretera com el UAE Team Emirates que és l’equip del dues vegades campió del Tour de França Tadej Pogačar i el Kometa-Xtra Cycling Team (equip Continental) i equips de ciclisme de muntanya com l’Absolute Absalon-BMC (UCI MTB World Championships), el poderós PMX Racing Team (UCI MTB World Championships) i el BH Templo Cafés UCC (UCI MTB World Championships). A tots aquests ens hi sumem els apassionats de les dues rodes que a partir d’ara vestirem la nova equipació GOBIK NEXT Terrassa.

Tadei Pogacar, del UAE Team Emirates i 2 vegades guanyador del Tour de França
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About