Inscriu-te al workshop Abordatge de la lesió de Recte Femoral en futbolistes professionals amb l’Isaac Serrano, fisioterapeuta personal de futbolistes professionals i ex fisioterapeuta del Zenit de Sant Petersburg de la Premier League russa. Coneix de primera mà la variabilitat de la lesió del recte femoral del quàdriceps i les bases d’abordatge amb treball actiu en aquest workshop únic. Aprèn de la seva experiència amb l’elit en un taller purament pràctic on posar en comú el que s’ha explicat i promoure la participació per enriquir el coneixement del grup. T’esperem al workshop sobre la lesió recte femoral amb l’Isaac Serrano.

DATA INICI8 DE MAIG 2021
DATA FINAL8 DE MAIG 2021
HORARI9 – 14H
SEUNEXT TERRASSA
PREU80€
DOCENTISAAC SERRANO

OBJECTIUS

Els objectius principals del workshop son donar a conèixer la variabilitat en la lesió del recte femoral, proporcionar bases d’abordatge de la lesió, donar a conèixer l’experiència de l’Isaac Serrano al futbol professional per evitar errors futurs, posar en pràctica tot l’explicat i promoure la participació per enriquir el coneixement de el grup. Aprofita aquesta oportunitat única per formar-te amb un referent internacional.

ISAAC SERRANO

L’Isaac Serrano és fisioterapeuta, té el Postgrau en Readaptació Esportiva i diversos màsters oficials. És expert en teràpies invasives ecoguiades en fisioteràpia i és professor a la universitat i a diversos màsters nacionals i internacionals. Actualment és fisioterapeuta personal de jugadors de futbol i prèviament ha estat 3 anys com a fisioterapeuta del Zenit de Sant Petersburg de la Permier League Russa.

ÉS LA PITJOR LESIÓ QUE POT PATIR UN FUTBOLISTA

ISAAC SERRANO

JUSTIFICACIÓ DEL WORKSHOP

La lesió al múscul quàdriceps és habitual en els jugadors de futbol i futbol sala. Tant per mecanisme directe com indirecte. Dels 4 músculs que formen la cara anterior de la cuixa n’hi ha un que s’emporta el protagonisme absolut, el recte femoral. No causa més problemes que altres músculs, però les possibilitats de lesió pot ser molt variable depenent de múltiples factors, zona proximal o distal, central o perifèrica, anterior o posterior, miotendinós, mioaponeurótica, tendinosa, etc … Totes elles i les seves variables poden provocar que la lesió necessiti una setmana de tractament o 15 vegades més, i això ens portaria a definir-la com “la pitjor lesió que pot patir un futbolista”. Així doncs, la variabilitat en el tractament també dependrà, també, del tipus de lesió soferta.

INSCRIU-TE AL WORKSHOP ARA!

Per inscriure’t al workshop Abordatge de la lesió de Recte Femoral en futbolistes professionals amb l’Isaac Serrano has de fer una transferència de 80€ al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i posar el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “WORKSHOP ISAAC”. A continuació ens has d’enviar un mail a hola@nexterrassa.com adjuntant el justificant de pagament i afegint les següents dades personals: nom, cognom, correu electrònic, mòbil, DNI i adreça. Recorda que tots els cursos i workshops tenen places limitades assignades per estricte ordre d’inscripció, no et quedis sense la teva!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?