Inscriu-te ara al workshop sobre “L’Entrenament Coadjuvant: De la teoria a la pràctica” amb en Roger Font, preparador físic del Futbol Club Barcelona de Rugbi. Mitjançant la lectura de llibres i articles aprenem la teoria, però sovint se’ns fa difícil aplicar-la en el nostre dia a dia. En aquest cas, serà una jornada principalment pràctica. Anirem descobrint a poc a poc la metodologia de l’entrenament estructurat, concretament l’entrenament coadjuvant. Serà un workshop molt participatiu en el que es vivenciarà de primera mà exercicis dels diferents nivells d’aproximació i sobretot es donaran eines per posar-los en pràctica en cada context. Recorda que el workshop sobre l’Entrenament coadjuvant amb Roger Font està dirigit a professionals de la preparació física.

DATA INICI20 MARÇ 2021
DATA FINAL20 MARÇ 2021
HORARI9 – 14H
SEUNEXT TERRASSA
PREU80€
DOCENTROGER FONT

OBJECTIUS

L’objectiu del workshop recau en mostrar la metodologia de l’entrenament Coadjuvant. En aquest workshop aprendràs (com a mínim): Exercicis de força per a cada nivell d’aproximació; Com organitzar els exercicis durant la sessió i el microcicle; Com aplicar la dosi adequada de variabilitat i especificitat dins l’entrenament coadjuvant; Com utilitzar la politja cònica i aplicar-la amb esportistes (tecnologia rotacional).

ROGER FONT

El Roger Font és graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i ha cursat diversos màsters oficials enfocats a l’alt rendiment esportiu. Actualment és el preparador físic al primer equip de Rugby del Futbol Club Barcelona i té una llarga experiència en diferents equips i esportistes d’alt nivell. Aprofita aquesta oportunitat única per formar-te amb el Roger Font al NEXT en aquest workshop dirigit a entrenadors/es.

INSCRIU-TE AL WORKSHOP ARA!

Per inscriure’t al workshop L’Entrenament Coadjuvant: De la teoria a la pràctica” amb en Roger Font has de fer una transferència de 80€ al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i posar el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “WORKSHOP ROGER”. A continuació ens has d’enviar un mail a hola@nexterrassa.com adjuntant el justificant de pagament i afegint les següents dades personals: nom, cognom, correu electrònic, mòbil, DNI i adreça. Recorda que tots els cursos i workshops tenen places limitades assignades per estricte ordre d’inscripció, no et quedis sense la teva!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?