La nedadora egarenca del Club Natació Terrassa, Maria Buch (22) i l’atleta de la Unió Atlètica Terrassa, David Fernández (24) han estat els guanyadors de la BECA NEXT ATHLETE 2020/21. Un cop tancat l’acord, els dos esportistes iniciaran la propera setmana les valoracions inicials amb l’equip de fisioterapeutes i els entrenaments amb els preparadors físics a les instal·lacions del carrer Prat de la Riba 88.

UNA OPORTUNITAT SENSE PRECEDENTS A TERRASSA

Mai abans una entitat privada havia oferit una beca d’aquest tipus: gratuïta i amb una durada d’una temporada sencera (d’octubre a maig de 2021). És la primera vegada que dos esportistes egarencs podran realitzar un entrenament setmanal presencial amb un preparador físic col·legiat a les instal·lacions del NEXT.

Els dos becats gaudiran d’assessorament professional per part de l’equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics del NEXT al llarg de tot l’acord. En cas de lesió durant la temporada, les sessions aniran orientades a la seva recuperació i readaptació esportiva.

MARIA BUCH: “LA PREPARACIÓ FÍSICA FORA DE L’AIGUA ÉS MOLT IMPORTANT I NO SEMPRE LI DONEM LA IMPORTÀNCIA QUE TÉ”

La Maria no és cap desconeguda. La seva trajectòria abans d’arribar a la categoria absoluta és brillant. Ha estat sotscampiona d’espanya en proves individuals, tant en categories infantil com junior. També ha estat campiona d’espanya de relleus infantil i junior.

En categoria absoluta ha estat sotscampiona i tercera d’espanya de relleus. També va aconseguir la tercera posició en la copa d’Espanya de clubs (CNT). Actualment està a l’últim curs del grau de fisioteràpia combinant estudis, pràctiques i entrenaments. Tot un repte el que té per davant!

DAVID FERNÁNDEZ: “NOMÉS PENSO EN CÓRRER I SUPERAR-ME DIA A DIA. AQUEST ANY PERSEGUIRÉ UN SOMNI: EL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT”

La vida del David sempre ha anat lligada a l’esport: va provar la natació, el futbol sala, la bicicleta de muntanya però fins fa pocs anys no va començar a córrer. Va ser entrenant amb maratonians del seu poble fins que va arribar a Terrassa i es va endinsar a l’atletisme. Sobre si va ser una decisió encertada diu “Vaig prendre la millor decisió de la meva vida”. 

Va descobrir un esport que ara porta al cor. Afegeix “Només penso en córrer i ho prioritzo tot per a poder practicar-lo”. Es marca com a objectiu fer un bon hivern per preparar el cross, aprendre a entrenar bé i, si és possible, lluitar per a poder-se classificar pel Campionat de Catalunya i pel Campionat d’Espanya. Diu que s’hi deixarà la pell per arribar-hi, nosaltres no en tenim cap dubte!

Els dos esportistes guanyadors de la beca NEXT ATHLETE 2020/21 seran embaixadors de la marca NEXT i portaran la marca arreu. Una oportunitat per viure des de dins les seves competicions i tota la preparació física que hi ha darrera. Acompanya’ls en la seva carrera esportiva i prepara’t per la BECA NEXT ATHLETE 2021/22!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About