L'equip de Cirurgia i Traumatologia COTCAT Next Terrassa

L’equip de Cirurgia i Traumatologia COTCAT és l’equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Catalunya localitzat a l’Àptima Centre Clínic de l’Hospital Mutua de Terrassa. L’equip de cirurgia treballa colze a colze amb l’equip de fisioterapeutes del nostre Centre de Fisioteràpia de Terrassa.

Què és l’equip de cirurgia i traumatologia COTCAT?

L’equip de Cirurgia i Traumatologia COTCAT és un grup mèdic format per especialistes en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Medicina de l’Esport des de l’any 2002. Una de les claus en l’èxit en qualsevol intervenció quirúrgica de traumatologia és el treball en equip entre cirurgians i fisioterapeutes. Al NEXT Terrassa, com a experts en rehabilitació i recuperació de lesions, estem molt satisfets de treballar amb l’equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica COTCAT colze a colze.

QUI són els cirurgians de l’equip de cirurgia i traumatologia COTCAT?

Els cirurgians de l’equip de Cirurgia i Traumatologia COTCAT són traumatòlegs especialitzats en cirurgia ortopèdica de cada regió del cos. Hi trobaràs experts en maluc, genoll, turmell, peu… Un equip altament especialitzat amb el que els fisioterapeutes i readaptadors el NEXT estem encantats de col·laborar. Aquests són alguns dels traumatòlegs i cirurgians de l’equip COTCAT:

  • Dr. Carles Morera: especialista COT i cirurgia de la columna vertebral
  • Dr. Santiago Sabatés: especialista en COT i cirurgia protèsica articular
  • Dra. Bárbara Lozano: especialista COT i cirurgia protèsica articular
  • Dr. Josep Sales: especialista COT i traumatología deportiva 
  • Dr. Alberto Bailez: especialista COT i cirurgia de peu i turmell
  • Dr. Xavier Piqueras: especialista COT i patologia del membre superior
  • Dr. Jordi Gibert: especialista en medicina de l’esport

Quines intervencions fa l’equip de cirurgia i traumatoogia COTCAT?

Les intervencions quirúrgiques que fa l’equip de Cirurgia i Traumatologia COTCAT són cirurgies ortopèdiques i traumatològiques de qualsevol regió del cos tal com genoll, espatlla, columna, turmell.. Són cirurgies de tipus substitució articular o pròtesi, cirurgia de columna vertebral, cirurgia artroscòpica, infiltracions..

On fer la rehabilitació si m’opera l’equip de cirurgia i traumatologia COTCAT?

Si t’opera l’equip de cirurgia i traumatologia COTCAT pots fer la rehabilitació i tota la recuperació fins a la tornada a l’esport al nostre centre de Fisioteràpia NEXT de Terrassa. Si has hagut de passar per quiròfan amb l’equip COTCAT cal que facis la millor recuperació possible per tornar a gaudir de l’esport sense dolor ni limitacions. Al NEXT Terrassa tenim un equip especialitzat de fisioterapeutes i readaptadors que t’ajudarà des de la preparació per la operació fins a la tornada a l’esport. Disposem de més de 350m2 entre gimnàs i sales de Fisioteràpia, tot preparat per ajudar-te en la teva rehabilitació. Inverteix en una recuperació i rehabilitació 100% personalitzada amb un equip amb més de 10 anys d’experiència.

Si sóc de la FEEC em pot visitar l’equip COTCAT?

Si ets de la FEEC et pot visitar l’equip de cirurgia i traumatologia COTCAT i pots fer la recuperació al nostre centre de Fisioteràpia de Terrassa. Si pateixes un accident en bicicleta, escalant o caminant a la muntanya hauràs de trucar a la FEEC i posar-te en contacte amb la seva mutua al següent telèfon 900 120 180. Recorda que gràcies a la seva autorització podràs venir a fer la rehabilitació amb nosaltres.

On visita l’equip de cirurgia i traumatologia COTCAT?

L’equip de cirurgia i traumatologia COTCAT visita a l’Aptima Centre Clínic de Mútua de Terrassa. És a tocar de l’estació de ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (parada Terrassa-Vallparadís) i a pocs minuts caminant del NEXT. Si vols saber més sobre l’experiència dels nostres fisioterapeutes entran al quiròfan acompanyant els seus cirurgians.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?