Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

L’equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics del NEXT hem creat l’àrea de recerca per tal de desenvolupar projectes d’investigació en medicina esportiva i entrenament. Posem al teu avast els articles, ebooks i llibres sobre fisioteràpia, rehabilitació, readaptació esportiva i preparació física on hem participat per ajudar-te a tu i als teus pacients.

PER QUÈ US DEDIQUEU A LA INVESTIGACIÓ?

Apostem de forma decidida per realitzar estudis que ens ajudin a conèixer més i millor les disfuncions del sistema neuro múscul-esquelètic per ser millors professionals. Ens fem preguntes i busquem respostes a problemes i patologies amb les què treballem cada dia. Volem millorar els processos de rehabilitació i readaptació esportiva. La investigació ens ajuda a avançar com a professionals i així poder donar un servei de màxima qualitat. Som consumidors d’estudis, llibres i articles i volem aportar a la comunitat científica amb els projectes d’investigació en medicina esportiva i entrenament que liderem.

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

DONEU CLASSES A LA UNIVERSITAT?

Una bona part de l’equip de fisioterapeutes i entrenadors del NEXT donen classes a Universitats catalanes com la UManresa (UCC), Universitat de Lleida i a les Escoles Universitàries Gimbernat. Tots ells convinen la pràctica clínica amb la docència universitària. Com a centre especialitzat en recuperació de lesions i entrenament personal valorem molt estar presents a les aules. Així ho explicava l’Enric Grau, fisioterapeuta del NEXT, en aquesta entrevista al diari Regio7 “«l’experiència clínica em fa millor docent i al revés, ja que ser professor m’obliga a actualitzar-me constantment i això em fa millor fisioterapeuta». Clica aquí per veure tots els membres del NEXT que també donen classes a la Universitat.

UManresa Fisioteràpia i Medicina

ELS VOSTRES EBOOKS SON GRATUÏTS?

Tots els ebooks que trobaràs a la pàgina d‘investigació i recerca són gratuïts i els pots descarregar lliurement. Veuràs que els hem desenvolupat per ajudar-te a tu i als teus pacients amb consells recursos útils. Un dels ebooks amb més descàrregues és “Claus per recuperar el lligament creuat anterior” i està dirigit a persones que acaben de ser operades del lligament creuat anterior i es volen recuperar amb èxit en el menor temps possible. També han tingut molt èxit els dos ebooks que hem creat a partir dels estudis epidemiològics a jugadors i jugadores d’hockey herba i runners. Ambdós ebooks són gratuïts i recullen les conclusions dels dos estudis epidemiològics realitzats durant el 2020 amb la participació de quasi 200 participants.

ESTEU REALITZANT ESTUDIS DE MEDICINA ESPORTIVA?

Actualment estem desenvolupant i dissenyant diversos projectes d’investigació en medicina esportiva i entrenament que ens agradaria poder materialitzar durant el 2021. El resultat final de tots aquests estudis quedarà plasmat en ebooks, llibres o articles científics publicats en revistes d’alt impacte. Estem treballant estretament amb Federacions esportives i clubs per poder aconseguir recollir una gran quantitat de mostres que ens permeti presentar uns resultats concloents. Tots els resultats els incorporarem a la pàgina web perquè els puguis consultar quan vulguis.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?