simptomatologia-contractura-muscular

Al NEXT, com a centre capdavanter en processos de recuperació de lesions, readaptació esportiva i entrenament personal, sabem que l’objectiu de qualsevol persona és guanyar força en el menor temps possible. Per aquest motiu, els nostres professionals treballen amb la millor tecnologia del mercat d’entrenament de restricció del flux sanguini. Guanyar força més ràpid amb la MAD-UP Pro és possible, i ara t’expliquem com ho aconseguim.

COM EVITAR PERDRE FORÇA SI T’HAN OPERAT?

Si t’han operat i vols evitar perdre tota la força has d’entrenar la força amb el sistema MAD-UP Pro com més aviat millor. Gràcies a l’entrenament amb restricció del flux sanguini (BFR – Blood Flow Restriction) podem frenar la pèrdua de força que es produeix en totes les persones que estan immobilitzades i no poden fer treball de força. Gràcies a aquesta tecnologia pots entrenar l’endemà de l’operació i accelerar la recuperació setmanes o mesos.

entrenament de força lligament creuat anterior

COM GUANYAR FORÇA MÉS RÀPID AMB LA MAD-UP?

Per guanyar força normalment utilitzem càrregues molt altes, on els músculs treballen a una gran intensitat i acaben creixent. L’exemple habitual és quan carreguem molts kilos de pes a la barra. El problema és que, si t’han operat el genoll, no podràs fer servir càrregues altes fins que hagin passat alguns mesos. Així doncs, els músculs perdran tota la seva força fins que no puguis entrenar amb normalitat. Al NEXT, en canvi, com a centre pioner, utilitzem la MAD-UP Pro perquè això no passi.

Gràcies a aquesta tecnologia aconseguim disminuir el flux sanguini que arriba al múscul, fet que li dificulta molt la seva activació. Així doncs, encara que estiguis aixecant molt poc pes, tens la sensació que estiguis entrenant amb una càrrega gegant. Davant d’aquesta reducció d’oxigen al múscul, el sistema nerviós demana ajuda al cervell, que allibera hormones de creixement de la glàndula pituïtària. Així doncs, el cos acaba activant els mateixos canals que activa quan entrenes amb grans càrregues, però sense que sigui així. D’aquesta manera els músculs poden tornar a guanyar força sense que les articulacions pateixin.

Guanyar força més ràpid amb la MAD-UP

ÉS PERILLÓS ENTRENAR RESTRINGINT EL FLUX SANGUINI?

Entrenar restringint el flux sanguini als músculs és perillós si no es disposa de la millor tecnologia i d’un equip de professionals qualificats. Si no tens el sistema MAD-UP Pro no pots controlar el flux sanguini mentre entrenes i, per tant, no saps si estàs malmetent els teixits. 

Aquest sistema, només present en centres altament especialitzats i grans clubs, revoluciona el treball amb restricció del flux sanguini com mai. Abans de cada sessió amb cada usuari, la MAD-UO Pro fa una calibració per a poder trobar la LOP (pressió d’oclusió de l’extremitat) i així ajustar la pressió perfecta de manera totalment personalitzada.

Amb tot això, es converteix en una eina excel·lent per a desenvolupar la resistència i el volum muscular sense restriccions. Les articulacions estan protegides, mentre la fatiga disminueix. Amb tot plegat, els atletes i els pacients poden progressar molt més ràpid.

COM ÉS L’ENTRENAMENT DE FORÇA AMB LA MAD-UP?

L’entrenament de força amb la MAD-UP és una experiència totalment diferent per a la persona. Més enllà de tots els canvis que provoca a nivell cel·lular, aconsegueix que tinguis la sensació d’un entrenament de força màxima. Sents la mateixa fatiga muscular que notes quan aixeques grans càrregues i, en persones que estan en un procés de rehabilitació, és brutal. És una manera increïble de sentir que fas un gran treball de força encara que faci pocs dies que t’han operat i vagis amb crosses.

Guanyar força post operacio

EN QUINS CASOS ENTRENAR LA FORÇA AMB LA MAD-UP?

La MAD-UP Pro es pot utilitzar tant en persones que estan iniciant la rehabilitació, per evitar perdre força, com en persones que estan entrenant. És una eina útil per a totes les fases i que es complementa amb la resta d’exercicis que proposa el nostre equip de readaptadors i entrenadors. 

Un recurs espectacular al nivell dels grans clubs esportius per optimitzar la resistència muscular en rehabilitació, prevenció i el post entrenament, per accelerar i optimitzar les activitats físiques en l’entrenament d’alt rendiment i per generar respostes hormonals per a curar els músculs i els ossos en processos de recuperació. En definitiva, un salt endavant per aconseguir tots els teus objectius el més ràpid possible. 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?