A l’equip de fisioterapeutes i preparadors físics del NEXT ens encanta sortir en bicicleta de carretera i de muntanya i per això hem decidit crear les equipacions de ciclisme GOBIK del NEXT. Reserva ja el mallot i culot GOBIK del NEXT i a rodar per les carreteres i corriols!

COM COMPRAR L’EQUIPACIÓ GOBIK DEL NEXT?

Per comprar les equipacions de ciclisme GOBIK del NEXT ens has d’escriure a hola@nexterrassa.com confirmant quina peça i talla vols comprar. Et contestarem aquest correu confirmant que pots realitzar el pagament. El preu de l’equipació completa és de 155€ (MALLOT CX PRO CURT UNISEX PVP 45€; CULOT LIMITED K10 3.0 PVP 56€; MALLOT CX PRO LLARG UNISEX PVP 55€). Pots comprar l’equip complet o només una de les peces. Recorda que el culot de noi i noia tenen una forma i tallatge específic, recorda avisar-nos! Una vegada confirmada la comanda hauràs de fer una transferència al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i posar el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “EQUIPACIÓ”. Per finalitzar la compra ens hauràs d’enviar un mail a hola@nexterrassa.com adjuntant el justificant de pagament i dient quina talla vols del mallot i del culot. Una vegada donem l’ordre de comanda als amics de GOBIK tindrem els mallots disponibles en 6-8 setmanes. Recorda que fem comandes grans i no podem demanar equipacions si no arribem a un mínim d’unitats.

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
MALLOT CX PRO CURT UNISEX PVP 45€
Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
CULOT LIMITED K10 3.0 PVP 56€
MALLOT CX PRO LLARG UNISEX PVP 54€

PER QUÈ UNA EQUIPACIÓ PERSONALITZADA GOBIK?

Perquè parlar d’equipació personalitzada d’alta qualitat és parlar de GOBIK, i és que la marca porta el disseny de peces úniques al seu ADN. Volem plasmar qui som i la passió que sentim pel ciclisme amb la mateixa marca que ho fan esportistes com l’Aleix Espargaró (pilot de moto GP), Tomi Misser (campió del món en diferents categories de ciclisme) o l’Alberto Contador (guanyador del Tour de França, Vuelta a Espanya i Giro d’Italia). Hem escollit el MALLOT CX PRO UNISEX (ajustat, transpirable i d’alta gama) i el CULOT LIMITED K10 3.0 (comoditat i gran qualitat per evitar lesions al cul).

QUINS EQUIPS CICLISTES CONFIEN EN GOBIK?

Cada vegada més equips ciclistes professionals aposten per GOBIK. Alguns d’ells competeixen en els circuits internacionals de ciclisme de carretera com el Caja Rural-Seguros RGA (UCI Pro Team), Casa Dorada Women Cycling Team (World Tour) i el Kometa-Xtra Cycling Team (equip Continental) i equips de ciclisme de muntanya com l’Absolute Absalon-BMC (UCI MTB World Championships), el poderós PMX Racing Team (UCI MTB World Championships) i el BH Templo Cafés UCC (UCI MTB World Championships). A tots aquests ens hi sumem els apassionats de les dues rodes que a partir d’ara vestirem el color negre icònic al mallot GOBIK del NEXT Terrassa!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About