Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Tens ganes de gaudir de la bicicleta de cerretera i la mountain bike aquest estiu? Vols lluir el nou mallot GOBIK del NEXT Terrassa pels camins i carreteres? Et presentem la nova equipació completa perquè gaudeixis de la màxima qualitat al millor preu. Ja pots comprar la teva, recorda que es tracta d’una edició limitada!

COM COMPRAR L’EQUIPACIÓ GOBIK DEL NEXT?

Recorda que tens fins màxim el dimecres 31 de març per comprar la nova equipació d’estiu GOBIK NEXT Terrassa. Es tracta d’una edició limitada i sota comanda. Pots comprar qualsevol de les quatre peces o tot el pack complet fent transferència al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i fegint el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “EQUIPACIÓ”. A continuació envia’ns un mail a hola@nexterrassa.com confirmant quina peça i talla vols i adjunta el justificant de pagament. Et contestarem aquest correu confirmant la compra. Una vegada donem l’ordre de comanda als amics de GOBIK tindrem els mallots disponibles en 6-8 setmanes.

  • MALLOT CX PRO CURT BLANC UNISEX PVP 46€
  • MALLOT CX PRO CURT NEGRE UNISEX PVP 46€
  • CULOT LIMITED K7 3.0 HOME PVP 68€
  • CULOT LIMITED K7 3.0 DONA PVP 68€
  • MALLOT CX PRO LLARG UNISEX PVP 55€
Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
MALLOT CX PRO CURT NEGRE UNISEX PVP 46€
MALLOT CX PRO CURT BLANC UNISEX PVP 46€

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
CULOT LIMITED K7 3.0 HOME/DONA PVP 68€
MALLOT CX PRO LLARG UNISEX PVP 55€

COM TRIAR LA TALLA DE MALLOT GOBIK?

Les mesures de la guia de talles es basen en mesures fetes directament sobre el cos. Per fer la mesura, utilitzeu una cinta mètrica flexible. Identifiqueu les vostres mesures a la taula. Si teniu una mesura entre dues mides, és preferible que seleccioneu la mida més gran. Cada peça es fabrica amb un ajust únic i s’indica a la descripció de la peça:

QUINS EQUIPS CICLISTES CONFIEN EN GOBIK?

Cada vegada més equips ciclistes professionals aposten per GOBIK. Alguns d’ells competeixen en els circuits internacionals de ciclisme de carretera com el Caja Rural-Seguros RGA (UCI Pro Team), Casa Dorada Women Cycling Team (World Tour) i el Kometa-Xtra Cycling Team (equip Continental) i equips de ciclisme de muntanya com l’Absolute Absalon-BMC (UCI MTB World Championships), el poderós PMX Racing Team (UCI MTB World Championships) i el BH Templo Cafés UCC (UCI MTB World Championships). A tots aquests ens hi sumem els apassionats de les dues rodes que a partir d’ara vestirem la nova equipació GOBIK NEXT Terrassa.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About