Ja tens disponible la nova equipació de ciclisme NEXT X GOBIK. Una edició limitada que només podràs comprar fins al dimecres 15 de maig. Pots comprar qualsevol de les peces per separat. En tractar-se d’una comanda prefabricació no és possible la devolució ni el canvi de talla. El temps estimat d’entrega són sis setmanes. Una vegada arribi la comanda, t’avisarem perquè la vinguis a recollir al NEXT Terrassa.

COM COMPRAR L’EQUIPACIÓ DE CICLISME NEXT X GOBIK?

Per comprar qualsevol de les quatre peces de l’equipació de ciclisme NEXT X GOBIK has de fer una transferència al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i afegir el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “NEXT GOBIK”.

COM TRIAR LA TALLA DE l’equipació de ciclisme next x gobik?

Les mesures de la guia de talles es basen en mesures fetes directament sobre el cos. Per fer la mesura, utilitzeu una cinta mètrica flexible. Identifica les teves mesures a la taula. Recorda que si tens una mesura entre dues mides és preferible que seleccionis la mida més gran. Cada peça es fabrica amb un ajust únic i s’indica a la descripció de la peça. Consulta les mides de la marca GOBIK clicant aquí.

QUAN TINDRÉ LA MEVA EQUIPACIÓ NEXT X GOBIK?

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?