mallot gobik next terrassa

Ja tens disponible la nova equipació de ciclisme GOBIK NEXT edition. Una edició limitada que només podràs comprar fins al dilluns 28 de novembre. Pots comprar qualsevol de les peces per separat o el pack complet. En tractar-se d’una comanda prefabricació no és possible la devolució ni el canvi de talla. El temps estimat d’entrega són cinc setmanes. Una vegada arribi la comanda, t’avisarem perquè la vinguis a recollir al NEXT Terrassa.

mallot gobik next terrassa

COM COMPRAR L’EQUIPACIÓ DE CICLISME GOBIK NEXT?

Per comprar qualsevol de les quatre peces de l’equipació de ciclisme GOBIK NEXT edition has de fer una transferència al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i afegir el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “NEXT GOBIK”.

A continuació envia’ns un mail a info@nexterrassa.com, amb el justificant de compra, i confirma’ns quina talla vols per a cada peça.

MALLOT CX PRO CURT UNISEX 50€

CULOT CURT LIMITED K7 3.0 HOME 60€

CULOT CURT LIMITED K6 3.0 DONA 60€

CULOT LLARG LIMITED K7 3.0 HOME 62€

CULOT LLARG LIMITED K6 3.0 DONA 62€

JAQUETA ATOMIC PRO HOME 65€ (8-15º)

JAQUETA ATOMIC PRO DONA 65€ (8-15º)

PARAVENT PLUS 2.0 HOME 45€

PARAVENT PLUS 2.0 DONA 45€

COM TRIAR LA TALLA DE MALLOT GOBIK?

Les mesures de la guia de talles es basen en mesures fetes directament sobre el cos. Per fer la mesura, utilitzeu una cinta mètrica flexible. Identifica les teves mesures a la taula. Recorda que si tens una mesura entre dues mides és preferible que seleccionis la mida més gran. Cada peça es fabrica amb un ajust únic i s’indica a la descripció de la peça. Consulta les mides de la marca GOBIK clicant aquí.

QUINS EQUIPS CICLISTES CONFIEN EN GOBIK?

Cada vegada més equips ciclistes professionals aposten per GOBIK. Alguns d’ells competeixen en els circuits internacionals de ciclisme de carretera com el UAE Team Emirates que és l’equip del dues vegades campió del Tour de França Tadej Pogačar i el Kometa-Xtra Cycling Team (equip Continental) i equips de ciclisme de muntanya com l’Absolute Absalon-BMC (UCI MTB World Championships), el poderós PMX Racing Team (UCI MTB World Championships) i el BH Templo Cafés UCC (UCI MTB World Championships). A tots aquests ens hi sumem els apassionats de les dues rodes que a partir d’ara vestirem la nova equipació GOBIK NEXT Terrassa.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About