Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Ja tens disponible la nova equipació de ciclisme GOBIK del NEXT. Recorda que es tracta d’una edició limitada que només podràs encarregar fins el dimecres dia 15 de setembre. Posem a la teva disposició l’equipació completa formada per mallots curts i llargs, jaqueta, culot i paravent perquè res t’aturi. Recorda que es tracta d’una comanda pre-fabricació, que no és possible ampliar la comanda més enllà del dimecres 15 de setembre, que no s’accepten devolucions i que s’ha de passar a recollir al NEXT.

COM COMPRAR L’EQUIPACIÓ GOBIK DEL NEXT?

Per comprar la nova equipació de ciclisme GOBIK del NEXT has de fer una transferència al següent número de compte ES73 0081 0016 1100 0262 6866 i afegint el teu nom i cognom com a concepte seguit de la paraula “EQUIPACIÓ”. Recoda que pots comprar tot el pack o qualsevol de les peces per separat. A continuació envia’ns un mail a hola@nexterrassa.com confirmant quina peça i talla vols i adjunta el justificant de pagament. Et contestarem aquest correu confirmant la compra. Una vegada donem l’ordre de comanda als amics de GOBIK tindrem els mallots disponibles en 6-8 setmanes per la seva recollida al NEXT.

  • MALLOT CX PRO CURT NEGRE UNISEX PVP 50€
  • MALLOT LLARG ATOMIC PRO V1 UNISEX PVP 67€
  • ARMILLA PARAVENT PLUS V1 45€
Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
MALLOT CX PRO CURT NEGRE UNISEX PVP 50€

MALLOT LLARG ATOMIC PRO V1 UNISEX PVP 67€
ARMILLA PARAVENT PLUS V1 UNISEX PVP 45€

COM TRIAR LA TALLA DE MALLOT GOBIK?

Les mesures de la guia de talles es basen en mesures fetes directament sobre el cos. Per fer la mesura, utilitzeu una cinta mètrica flexible. Identifica les teves mesures a la taula. Recorda que si tens una mesura entre dues mides és preferible que seleccionis la mida més gran. Cada peça es fabrica amb un ajust únic i s’indica a la descripció de la peça:

QUINS EQUIPS CICLISTES CONFIEN EN GOBIK?

Cada vegada més equips ciclistes professionals aposten per GOBIK. Alguns d’ells competeixen en els circuits internacionals de ciclisme de carretera com el UAE Team Emirates que és l’equip del dues vegades campió del Tour de França Tadej Pogačar, Caja Rural-Seguros RGA (UCI Pro Team), Casa Dorada Women Cycling Team (World Tour) i el Kometa-Xtra Cycling Team (equip Continental) i equips de ciclisme de muntanya com l’Absolute Absalon-BMC (UCI MTB World Championships), el poderós PMX Racing Team (UCI MTB World Championships) i el BH Templo Cafés UCC (UCI MTB World Championships). A tots aquests ens hi sumem els apassionats de les dues rodes que a partir d’ara vestirem la nova equipació GOBIK NEXT Terrassa.

Tadei Pogacar, del UAE Team Emirates i 2 vegades guanyador del Tour de França
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About