Hibai Txurruka fisio escalador

Ets escalador o escaladora? Has patit mai lesions a les mans o els dits? El nostre equip de fisioterapeutes et poden ajudar a fer una bona rehabilitació i tornar a gaudir de l’escalada.

Quin tipu de lesions tractem habitualment al next?

Al NEXT tenim la sort de poder tractar esportistes de diferents disciplines amb diverses patologies musculoesquelètiques i això és molt enriquidor. L’equip de fisioterapeutes solem tractar molts escaladors, així com problemes musculars i de la columna entre altres coses. Sovint tractem persones de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) que n’han de fer la rehabilitació. A més és sovint fer ecografia en mans o dits d’escaladors i escaladores que s’han fet malament entrenant o a la roca. Si ets de la FEEC i vols fer la rehabilitació amb nosaltres CLICA AQUÍ.

Hibai Txurruka fisio escalador

L’ecografia, una eina útil per valorar les mans i els dits dels escaladors/es

L’ecografia és una eina clau per valorar les mans i els dits dels escaladors i escaladores que arriben al NEXT amb alguna lesió, com ara una politja trencada. Ens serveix per fer-nos una orientació diagnòstica de la magnitud de la lesió i poder anar veient l’evolució de la lesió i marcar així la progressió del treball actiu, que és molt important. Per als fisioterapeutes que es dediquen al tractament de la mà i dels dits, l’ecografia és essencial per saber què passa i com avança el tractament. Gràcies a aquesta tècnica es pot triar la millor eina per tractar, ja sigui INDIBA, electro punció seca, massatge, exercicis de força…

fisioterapeutes escaladors

consells PER escaladors que haN patit lesions als dits

Si haguéssim de donar un consells a un/a escalador/a que hagi patit lesions als dits escalant caldria remarcar la importància de l’escalfament i del tap/embenat funcional a l’hora d’escalar. També és molt important progressar a l’entrenament de les suspensions amb criteri.

Finalment, és recomenable fer un treball de força i preparació física i estimular tot el possible els teixits respectant la regla del no dolor i la sobrecàrrega. En cas de notar molèsties o dolor és clau per a una ecografia i valoració com més aviat millor.

la vida dels escaladors

De ben segur que si sou escaladors heu fet vies que us han omplert d’orgull y satisfacció. Haureu patit i alhora gaudit, però el més important és poder compartir tots aquests moments amb altres aficionats de l’escalada i conèixer gent nova!

Cal fer esport de manera saludable i prevenir lesions. Si patiu alguna lesió, no dubteu en venir a visitar-nos, t’ajudarem a tornar a gaudir de l’escalada!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?