Descobreix la millor manera d’entrenar a casa durant la quarantena del coronavirus sense material. Les claus i consells dels entrenadors del NEXT Terrassa per aprofitar el confinament per millorar la força i el CORE. No perdis la forma física i prepara’t pel final de la quarantena!

QUINES RUTINES I EXERCICIS FER DURANT EL CONFINAMENT? ELS ENTRENADORS DEL NEXT RESPONEN!

L’entrenament durant aquests dies de confinament per causa de l’alarma sanitària provocada pel coronavirus és altament beneficiosa. La pràctica d’exercici durant la quarantena ens ajudarà a mantenir la forma que teníem abans de la pandèmia. En aquest article t’expliquem com aprofitar els dies de confinament a casa per tornar en les millors condicions a entrenar i competir. Des del NEXT Terrassa volem ajudar-te a mantenir la forma física i seguir estant actius amb una sèrie de consells de qualitat.

QUINA RUTINA D’ENTRENAMENT PUC REALITZAR A CASA?

A les xarxes socials han aparegut moltes propostes recomanant exercici físic i estils de vida saludable. Els professionals de la salut i rendiment del NEXT, fisioterapeutes i preparadors físics amb titulació universitària, han preparat aquests consells per ajudar-te durant la quarantena. Estem al teu costat en la distància perquè puguis entrenar a casa sense material.

QUINS EXERCICIS FER PER NO PERDRE MOBILITAT I ESCALFAR ABANS DE L’ENTRENAMENT?

La inactivitat o disminució de l’entrenament normal del dia a dia fa que les articulacions perdin la seva mobilitat. És per això que hem d’intentar reduir al màxim les hores en què estiguem en una mateixa posició quiets (assegut al sofà, ordinador, mirant netflix..) i buscar moments durant el dia on fer exercicis de mobilitat. Els mateixos exercicis de mobilitat que els preparadors físics del NEXT proposen a l’inici dels entrenaments en grup es poden fer aquests dies de quarentena a casa. Són exercicis senzills, sense dificultat i a mesura de repetir-los durant els dies poden ajudar a sentir-nos millor.

COM ENTRENAR LA FORÇA DES DE CASA? PRIORITZA LA QUALITAT A LA QUANTITAT!

Com ja coneixen els usuaris del NEXT, la nostra eina de treball més important és la força. Durant aquests dies no s’ha de deixar de treballar la força a casa un mínim de dos o tres dies a la setmana. Ens ajudarà a prevenir possibles dolències que ens sorgeixin durant aquests dies i ajudarem a prevenir possibles lesions quan tornem a entrenar. Des de les xarxes socials del NEXT hem llençat un conjunt de rutines per mantenir i millorar la força muscular. El més important d’aquestes rutines és que estan dissenyades pels entrenadors i preparadors físics del NEXT. Recorda que has de prioritzar la bona execució per davant de la quantitat d’exercicis o repeticions.

QUINS EXERCICIS D’ENTRENAMENT CARDIOVASCULAR PUC FER A CASA?

A més de les pautes de mobilitat i força que hem comentat, és important realitzar exercici cardiovascular. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana 60 minuts d’activitat física cinc dies a la setmana d’intensitat moderada o bé tres dies a la setmana 30 minuts si aquesta és intensa. Per fer-ho a casa, qui en disposi, pot fer ús de cintes de correr o “rodillos” de bicicleta. Per qui no en tingui, poden realitzar entrenaments amb el propi cos seguint metodologies d’alta intensitat com per exemple el HIIT. Es pot adaptar a cada nivell segons la intensitat desitjada. Podeu veure’n un exemple a cada sessió d’entrenament en aquest blog i al nostre instagram. Per últim, és important tenir en compte altres aspectes importants com són una alimentació equilibrada, mantenir-se hidratats, mantenir uns horaris d’activitats regulars i dormir un mínim de 7-8 hores al dia. 

Recorda que al canal d’instagram del NEXT trobaràs tots els vídeos de les rutines d’entrenament per fer a casa sense material durant el confinament del coronavirus. Fes que la quarentena et serveixi per millorar la forma física. Consulta’ns els teus dubtes contactant amb nosaltres i fes un cop d’ull a totes les rutines clicant aquí!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?