Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Entrevistem al Marc Sagalés, preparador físic per la INEFC de Barcelona i estudiant de Fisioteràpia i una peça clau de l’equip d’entrenadors i readaptadors del NEXT. Entrena amb el Marc Sagalés si el que vols és posar-te en forma i aconseguir els objectius que et proposis. Com diu ell l’entrenament és qüestió de prioritats i fer-ho acompanyat d’un professional la millor manera de fer-ho de forma segura i exitosa. Descobreix qui és el Marc i per què té a tanta gent enamorada entrenant al NEXT!

Quines tasques desenvolupes com a preparador físic al NEXT?

Com a preparador físic del NEXT em dedico a ajudar a les persones a complir els seus objectius a través de l’activitat física. Diàriament, tracto amb persones que o bé venen a recuperar-se d’una lesió, o volen iniciar-se al món de l’esport, o volen millorar el seu estat de salut i/o rendiment en el seu esport… tot un ventall molt ampli amb un denominador comú: la practica d’exercici físic.

Què és el que més t’agrada quan dirigeixes entrenaments personals?

El que més m’agrada quan dirigeixo un entrenament personal és sens dubte el tracte amb la persona que tinc davant i veure com amb el temps, va complint els seus objectius. Siguin els que siguin, per mi no hi ha res més satisfactori que acompanyar a una persona durant tot un procés i veure la seva evolució al llarg del temps.

Com t’ajuda el fet d’estar estudiant Fisioteràpia tu que ja ets preparador físic?

Abans d’acabar la carrera de CAFE tenia molt clar que volia començar a estudiar Fisioteràpia perquè volia tindre un coneixement encara més profund i extens sobre les lesions, especialment del sistema múscul-esquelètic, i d’aquesta manera complementar tot el que havia après ja a la carrera de CAFE. Em considero un apassionat del cos humà i sentia la necessitat d’ampliar el meu coneixement cap a aquest sector. 

Quina diferència hi ha entre entrenar sol i fer-ho guiat per un entrenador personal?

En la meva opinió, la gran diferencia entre entrenar sol i amb un entrenador personal és sobretot l’educació que podem aportar els entrenadors per cada exercici que realitzem. Un mateix moviment és pot realitzar de diferents maneres, no hi ha ni bo ni dolent generalment. No obstant, l’entrenador personal tindrà la capacitat de decidir quins exercicis o de quina manera s’ha de realitzar un mateix exercici, per tal de que la persona que l’està realitzant se’n pugi beneficiar més. Al final, els entrenadors personals som els professionals especialistes en entrenament i ningú està més qualificat per guiar un entrenament que nosaltres.

L’ENTRENAMENT PERSONAL NO ÉS UN PRODUCTE DE LUXE, ÉS UNA QÜESTIÓ DE PRIORITATS

Quins consells donaries a una persona que li costa millorar el seu rendiment?

El meu consell és clar; posa’t en mans d’un professional en entrenament, és a dir, un preparador físic, com bé acabo de dir. Un bon preparador físic tindrà la capacitat d’analitzar la situació específica de l’esportista que tinguem davant i recomanar-li unes coses o unes altres. Moltes vegades ens trobem amb un excés de volum de càrrega de l’esport en qüestió, i poc o zero treball de força al gimnàs, que tant important és per al rendiment esportiu.

Descobreix l’entrenament personal i tots els beneficis que té comparat amb entrenar sol, sense objectius ni motivació. Entrena amb el Marc Sagalés i persegueix els teus objectius amb un preparador físic al teu costat. Junts fareu un equip imparable. T’esperem al NEXT!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About