El diagnòstic més precís al teu centre de Fisioteràpia

L’ecografia múscul-esquelètica és una eina que utilitzem al NEXT Terrassa per millorar la precisió en el nostre diagnòstic de fisioteràpia. Es tracta d’una eina que facilita l’exploració de l’aparell musculoesquelètic i ens ajuda a conèixer si els processos de recuperació s’estan assolint.

Es tracta d’una tècnica àmpliament utilitzada en el món de la medicina esportiva però que ara s’ha estès dins la Fisioteràpia i al NEXT considerem que pot resultar una eina clau en algunes lesions.

En què consisteix l’ecografia múscul esquelètica?

En el servei de Fisioteràpia del NEXT l’ecografia s’utilitza dins d’una sessió de fisioteràpia en què el professional considera que necessita obtenir una imatge més acurada per confirmar el seu diagnòstic. Es tracta d’una imatge que s’obté mitjançant una sonda que envia un senyal d’alta freqüència a través de la pell i obtenim una imatge similar a la ressonància magnètica.

Els professionals del servei de Fisioteràpia observant aquesta imatge i sumat a la seva experiència interpretaran si hi ha una lesió i quin tipus de lesió es tracta. A partir d’aquesta informació iniciarem un procés de recuperació biològica per acabar fent una readaptació guiada pels preparadors físics del NEXT

Què podem veure en una ecografia?

L’ecografia múscul-esquelètica és una tècnica d’imatge que pot donar-nos una imatge en temps real dels teixits tous i ens pot ajudar a fer-ne un estudi dinàmic. Els principals teixits que ens ajudarà a explorar són: músculs, tendons, lligaments i fàscies.

Al NEXT Terrassa utilitzem l’ecografia com una eina que ens ha de servir per millorar el nostre diagnòstic i a més ens ajudarà a controlar com evoluciona la lesió. És tan important obtenir un diagnòstic com fer una bona recuperació esportiva, sinó la probabilitat de recaure d’una lesió és molt més alta.

Si tens dubtes en la teva lesió, si penses que una ecografia podria ajudar-te o si ja has patit diverses vegades una mateixa lesió, no dubtis en acudir al NEXT Terrassa i mirarem d’ajudar-te a obtenir un bon diagnòstic i a planificar una bona recuperació.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About