Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Inscriu-te a la tercera edició del Curs Pràctic d’Ecografia Clínica per a fisioterapeutes i aprèn a realitzar ecografia múscul esquelètica de les zones i les lesions més prevalents que trobem a la clínica. Quatre matins d’ecografia amb l’equip del NEXT aprenent les bases pràctiques aplicades a la clínica real. Una formació 100% orientada al dia a dia, a les lesions i problemes que ens trobem habitualment de la mà de fisioterapeutes experts en ecografia i Fisioteràpia Esportiva. Recorda que aquest curs d’ecografia només està obert a 4 alumnes per oferir-te una experiència formativa totalment personalitzada i pràctica i que es desenvoluparà durant quatre matins entre setmana de 9 a 13h.

VOLS APRENDRE A UTILITZAR L’ECÒGRAF EN LES LESIONS MÉS HABITUALS?

DATES22/11, 29/11, 13/12, 20/12
HORARIS9 – 13H
SEUNEXT TERRASSA
PREU345€
DOCENTEQUIP NEXT
PLACES DISPONIBLES4 PLACES
Curs Pràctic d’Ecografia Clínica per a fisioterapeutes

OBJECTIUS DEL CURS D’ECOGRAFIA

L’objectiu del Curs Pràctic d’Ecografia Clínica per a fisioterapeutes és capacitar al fisioterapeuta per realitzar ecografia múscul esquelètica de les zones del cos i les lesions més prevalents que ens trobem a la clínica. T’ajudarem les bases perquè puguis diferenciar lesions musculars, tendinoses, articulars o a identificar altres lesions habituals de l’aparell locomotor. Una eina bàsica pel diagnòstic en Fisioteràpia i encertar en els teus tractaments. A més tensenyarem com utilitzar l’ecografia com a eina de seguiment i control de processos de recuperació de lesions com per exemple tendinopaties o lesions musculars. En cas que disposis d’ecògraf propi i vulguis utilitzar-lo durantel curs per a practicar el pots portar sense problema.

QUI IMPARTEIX EL CURS D’ECOGRAFIA MÚSCUL ESQUELÈTICA?

El Curs Pràctic d’Ecografia Clínica l’imparteix l’equip de fisioterapeutes del NEXT, especialitzats en el diagnòstic i abordatge de lesions múscul esquelètiques i esportives de l’aparell locomotor. Al curs trobaràs l’equip de fisioterapeutes experts en ecografia múscul esquelètica volcats en ensenyar-t’ho tot sobre aquesta eina de diagnòstic i control. Aprofita la seva experiència en el camp de la Fisioteràpia esportiva amb aquest curs centrat en les lesions que ens trobem els fisioterapeutes. Descobreix qui forma part de l’equip de fisios del NEXT clicant aquí; veuràs que estan vinculats a clubs esportius com el FCBarcelona o la Selecció Espanyola d’Hoquei Herba i a universitats com la UManresa o Gimbernat.

INSCRIU-TE AL CURS D’ECOGRAFIA PER FISIOTERAPEUTES

ESPECIALITZA’T EN ECOGRAFIA I FISIOTERÀPIA ESPORTIVA AMB L’EQUIP NEXT

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?