L’equip del NEXT Terrassa està format per un equip de fisioterapeutes i preparadors físics especialitzats en la Recuperació i Readaptació de Lesions esportives i en Entrenament Personal. Un equip multidisciplinar des de la Fisioteràpia fins a la Preparació Física

Jordi Lázaro, co-fundador i preparador físic del NEXT Terrassa

El Jordi és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEFC de Barcelona i Màster en alt rendiment. Porta més de 10 anys treballant com a preparador físic al món de l’esport, especialment a l’hoquei herba. Actualment és preparador físic de la Selecció Espanyola Absoluta Femenina. També col·labora com a docent a diferents federacions esportives i a l’Escola Catalana de l’Esport.

Jordi Lázaro, entrenador del Next Terrassa
Jordi Lázaro, entrenador del Next Terrassa

Ramón Giró, co-fundador i fisioterapeuta del NEXT Terrassa

El Ramón és diplomat en Fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (Universitat Autònoma de Barcelona) des de l’any 2011. Ha treballat en el món de l’esport en equips professionals de futbol i hoquei herba, mentre s’ha desenvolupat en clínica privada. Està especialitzat en la recuperació de lesions i la tornada a la pràctica esportiva. Actualment és fisioterapeuta al FC Barcelona.

Ramón Giró, fisioterapeuta del Next Terrassa
Ramón Giró, fisioterapeuta del Next Terrassa

Enric Grau, co-fundador i fisioterapeuta del NEXT Terrassa

L’Enric és graduat en Fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (Universitat Autònoma de Barcelona) on hi treballa com a professor al Grau de Fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut des de l’any 2016. Ha treballat en la recuperació d’esportistes d’elit i actualment combina la docència universitària amb la clínica al NEXT. Està especialitzat en recuperació i readaptació de lesions i problemes múscul esquelètics, sobretot centrats en genoll.

Enric Grau, fisioterapeuta del Next Terrassa
Enric Grau, fisioterapeuta del Next Terrassa

Marc Porcar, preparador físic i readaptador esportiu del NEXT Terrassa

El Marc és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona des de l’any 2017. És entrenador personal i preparador físic especialista en l’àmbit de la salut i l’entrenament funcional. A més ha cursat el Màster en Readaptació a l’Activitat Física a l’EUSES – Universitat de Girona.

Marc Porcar, entrenador del Next Terrassa
Marc Porcar, entrenador del Next Terrassa

Gisela Balaguer, fisioterapeuta del NEXT Terrassa

La Gisela és graduada en Fisioteràpia per l’EU Gimbernat, on ha cursat el Master oficial en Osteopatia. S’ha especialitzat en pediatria i fisioteràpia respiratòria infantil. Els últims anys s’ha desenvolupat en la clínica privada amb infants i adults.

Gisela Balaguer, fisioterapeuta del NEXT Terrassa
Gisela Balaguer, fisioterapeuta del NEXT Terrassa

Hibai Txurruka, fisioterapeuta i readaptador esportiu del NEXT Terrassa

L’Hibai és graduat en Fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (Universitat Autònoma de Barcelona) on hi treballa com a professor al Grau de Fisioteràpia des de l’any 2017. També col·labora a la Universitat de Lleida, té experiència en l’àmbit de la fisioteràpia múscul-esquelètica i la readaptació de lesions esportives. A tot això és un apassionat de l’escalada i de les lesions que s’hi produeixen.

Hibai Txurruka, fisioterapeuta del NEXT Terrassa
Hibai Txurruka, fisioterapeuta del NEXT Terrassa
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About