Al NEXT ens hem diferenciat com a centre de Fisioteràpia de Terrassa amb INDIBA pel tractament de lesions musculars, tendinoses i articulars. Hem incorporat la darrera tecnologia de diatèrmia amb l’objectiu de millorar els resultats de cada tractament combinant la teràpia manual.

Els fisios del NEXT Terrassa treballen amb INDIBA

La combinació de l’INDIBA activ amb la resta de tècniques de Fisioteràpia i exercici terapèutic estimula la reparació dels teixits, accelera la recuperació de lesions i disminueix el dolor i la inflamació des de la primera sessió. Com a centre de Fisioteràpia i Entrenament especialitzat en recuperació i readaptació de lesions esportives sabem de la importància de treballar amb la tecnologia INDIBA en lesions agudes, trencaments de fibres, elongacions i lesions cròniques.

COM ACONSEGUIM ACCELERAR LES RECUPERACIONS AMB L’INDIBA?

El sistema INDIBA genera un circuit elèctric tancat amb una freqüència precisa de 448kHz per aconseguir una bioestimulació regenerativa. Els darrers estudis publicats han demostrat que produeix un efecte positiu a l’augmentar el flux sanguini a nivell profund i per tant també augmenta l’oxígen i els nutrients de la zona. Els estudis a nivell de biologia molecular han evidenciat que la diatèrmia INDIBA estimula la proliferació de cèl·lules mare i la seva diferenciació. Aquest tipus de tecnologia esdevé clau en la feina que fan els fisios i readaptadors del NEXT Terrassa en el tractament de tot tipus de lesions.

PER QUÈ L’INDIBA ÉS IMPORTANT LES PRIMERES SETMANES DE RECUPERACIÓ?

Les tres primeres setmanes després de patir una lesió muscular són les més importants i determinants per la seva recuperació. Com a centre especialitzat en diagnòstic ecogràfic i readaptació de lesions tenim experiència en lesions mal curades. Quan no s’ha fet una ecografia, no s’ha utilitzat l’INDIBA en les primeres setmanes i no s’ha fet un treball actiu de qualitat el resultat és una cicatriu delicada. En aquests casos la probabilitat de tornar-se a lesionar és molt alta. L’INDIBA ens permet estimular el teixit que s’està reparant des del primer minut i afavorir la curació en les millors condicions.

També VA BÉ PER TRACTAR UNA TENDINOPATIA O TENDINITIS?

Al NEXT Terrassa ajudem a molts corredors, ciclistes i jugadors de pàdel, hoquei herba o escaladors en lesions als tendons. És una lesió típica que vam explicar com evitar en aquesta entrada (clica aquí!). L’INDIBA ens ajuda molt en el tractament d’aquestes lesions, sobretot en les primeres fases on hi ha força dolor al tendó i no és possible jugar, córrer i saltar. Sabem de la importància d’accelerar les recuperacions d’aquest tipus i per això combinem la diatèrmia amb el treball actiu. Recorda que la popular tendinitis és molt habitual en pàdel, tenis i escalada (al colze), jugadors de bàsquet i handbol (al genoll) i en corredors i hoquei (al turmell).

AMB L’INDIBA N’HI HA PROU PER RECUPERAR UNA LESIÓ?

Els fisioterapeutes del NEXT Terrassa sabem que l’INDIBA és una gran ajuda però que no n’hi ha prou. Si només fem servir la diatèrmia ens quedem curts i no aconseguirem l’objectiu dels corredors o jugadors que vinguin a recuperar-se, tornar a competir. Una recuperació específica i completa passa per diferents fases i demanda estímuls molt diferents. Tal i com en fases inicials l’l’INDIBA ens va genial en fases avançades necessitarem l’ús de punció seca, pressoteràpia, teràpia manual i sobretot exercicis de força i control motor. El treball actiu serà la base de la recuperació i per això ens tocarà treballar al nostre propi gimnàs de readaptació esportiva amb els readaptadors i preparadors físics. Som el teu centre de fisioteràpia i rendiment a Terrassa, t’esperem!

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?