lesions per sobreentrenament

Alguna vegada has notat una punxada a un múscul mentre corries o feies un salt? Has anat a urgències i no t’han fet una ecografia ni proves musculars? Ningú t’ha donat indicacions clares sobre què fer en cada moment de la teva recuperació? Som el teu centre d’ecografia muscular de Terrassa i t’acompanyem des del diagnòstic fins a la tornada a la competició.

QUÈ ÉS l’ecografia musculAR I TENDINOSA?

L’ecografia muscular és una tècnica de diagnòstic per la imatge molt utilitzada en el món de la medicina esportiva i que fan servir els fisioterapeutes del NEXT Terrassa. L’ecografia és un clau per millorar la precisió en el nostre diagnòstic de lesions i dissenyar un pla de recuperació 100% específic a la teva lesió. Sense diagnòstic mai sabrem exactament què s’ha trencat i com ha de ser el tractament.

Com a centre especialitzat en Fisioteràpia Esportiva de Terrassa l’ecografia s’utilitza dins d’una sessió de fisioteràpia en què el professional considera que necessita obtenir una imatge més acurada per confirmar el seu diagnòstic. Es tracta d’una imatge que s’obté mitjançant una sonda que envia un senyal d’alta freqüència a través de la pell i obtenim una imatge similar a la ressonància magnètica. Obtenim una imatge clara, dinàmica i precisa de la lesió.

ON FER ECOGRAFIA Muscular A TERRASSA?

Per fer-te una ecografia muscular tens l’equip de fisioterapeutes del NEXT a la teva disposició. Som el teu centre de fisioteràpia esportiva i ecografia de Terrassa i t’ajudarem en la teva recuperació. Demana hora o reserva cita online. El nostre equip t’està esperant!

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa
Curs Pràctic Ecografia Clínica

Què podem veure en una ecografia?

L’ecografia múscul-esquelètica és una tècnica d’imatge que pot donar-nos una imatge en temps real dels teixits tous i ens pot ajudar a fer-ne un estudi dinàmic. Els principals teixits que ens ajudarà a explorar són: músculs, tendons, lligaments i fàscies. L’equip de Fisioteràpia utilitza l’ecografia com una eina per millorar el diagnòstic i controlar com evoluciona la lesió. És tan important obtenir un diagnòstic com fer una bona recuperació esportiva, sinó la probabilitat de recaure d’una lesió és molt més alta.

QUIN PREU TÉ L’ECOGRAFIA MUSCULAR?

Com a Centre de Fisioteràpia Esportiva i Ecografia de Terrassa tenim com a objectiu ajudar-te amb la teva lesió. És per això que posem a la teva disposició totes les eines disponibles per fer un bon diagnòstic i una bona recuperació. Utilitzem la tecnologia INDIBA, l’ecografia muscular, la punció seca i tot el material del nostre gimnàs especialitat en recuperació i readaptació de lesions. El preu de la sessió de Fisioteràpia mai augmentarà per més recursos que utilitzem. Recorda que el nostre objectiu és ajudar-te durant la teva recuperació!

Si tens dubtes en la teva lesió, si penses que una ecografia podria ajudar-te o si ja has patit diverses vegades una mateixa lesió, no dubtis en venir al NEXT Terrassa i mirarem d’ajudar-te a obtenir un bon diagnòstic i a planificar una bona recuperació.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?